Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
kurupt, spróbuj wgrać jeszcze raz oryginalnego softa w refubish, a potem normalnie patcha. Powinno pomóc, bo nie widzę żadnej przyczyny w tym, że bateria się nie ładuje
adrian219, po zmianie patcha. Sądzę, że w złym czasie zrobiłem mu tego moda. Kupił telefon używany i akurat w tym czasie to się popsuło . Jakby nie patrzeć wpadłem. Może to od tego się stało , że rozkręciłem lekko obudowę ?
kurupt, nie jestem w stanie tego ci powiedzieć, ale na domowe sposoby to ja już nie mam pomysłów, ale piej zanieść to do kolesia, która zna się na rzeczy i nie kombinować, bo to jeszcze bardziej możę zepsuć fona
Myślę, że cena jest uwarunkowana wielona rzeczami, choćby miejscem zamieszkania. Naprawdę trudno powiedzieć ile by to kosztowało, najlepiej to chyba przejść się po paru serwisach i wypytać. I myślę, że patch nie ma tu nic do rzeczy, ot zbieg okoliczności. Chyba, że pogrzebałeś mu w telefonie, to może:)