Kurcze tyle miałem tych motek i nie tylko tych ale ta moja co mam teraz to jest dno no ładowanie git działało a teraz żeby naładować to zaskakuje ładowanie po jakimś czasie i to dopiero i tylko jak ją dobrze ustawie weźcie mi pomóźcie jak to naprawić albo polepszyć (samemu ) w domu.. piwa się poleja
Last edited by Siwiak on 29 Dec 2009, o 21:46, edited 1 time in total.
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
siwiakpl wrote:Kurcze tyle miałem tych motek i nie tylko tych ale ta moja co mam teraz to jest dno no ładowanie git działało a teraz żeby naładować to zaskakuje ładowanie po jakimś czasie i to dopiero i tylko jak ją dobrze ustawie weźcie mi pomóźcie jak to naprawić albo polepszyć (samemu ) w domu.. piwa się poleja
Zajmowałem się i modowałem E398
Wystarczy igłą lub czymś cienkim przeczyścić złącza
IuDeX, serio tylko to wystarczy?? ale jak ja mam czyste te złącza bo kabel usb normalnie chodzi fleszowałem go łamałem smoka itp i wszystko oki i tylko problem z tym ładowaniem no a może jakieś programy do ładowania moty przez usb są?
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.