![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Problem z mikrofonem |
---|
![]() |
10 Aug 2009, o 16:56 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heej
![]() Problem, jak już napisałem w temacie, to mój ukochany mikrofonik... Otóż wszystko jest fajne, jeśli chodzi o Skype itp; nic nie trzeszczy, nic nie chuczy, ani nie ma pogłosu. Natomiast w CS'ie jest zupełnie do du** (wszystkie wymienione wcześniej problemy). Help? ![]() Pozdro, boczek |
Last post |
![]() |
10 Aug 2009, o 20:34 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczek, tak to jest jak się kupuje tanią chińszczyznę
![]() |
![]() |
10 Aug 2009, o 21:13 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale w Skype słyszysz głośno czy cicho??? B oto bardzi ciekawe, ponieważ w konfiguracji CS masz ustawione na cicho i jeszcze mikrofon masz cicho to wogule można nie słychać. Proponuje sprawdzić nagrywając na kompie jakiś tekst i zobaczyć jak ty go słyszysz. Mówisz o jakiś sterownikach - do CS to zbytnio nie pasuje. ale proponuje napisać na wiaderko. Oni tam bardziej pomogą, ponieważ nigdy nie korzystałem w CS z mikrofonu to nawet nie wiem jaki jest dźwięk
![]() Pozdrawiam |
![]() |
10 Aug 2009, o 21:15 |
*Razor* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaki masz Windows
1.jak w csie nie działa mikro to wejdź w Options -Audio i tam daj wszystko na maxa 2.Jak masz steama to wchodzisz w Plik-Ustawienia-Głos i daj wszystko na amxa i zobacz czy nie masz zaznaczonego czułość mikrofonu jak masz to odznacz i zobacz czy masz gadanie pod jakim klawiszem ja to mam pod Ki pod F2 3. jak masz Xp windows koło zegarka masz głośniczek wchodzisz w niego i zobacz tam czy nie masz wyciszonego 4.wchodzisz w panel sterowania-Dźwięki i urządzenia Audio i zobacz tam czy nie masz wyciszonego jak jest okey to jest dobrze 5 zobacz z tyłu obudowy czy masz podłączony kabel do karty muzycznej czy do płyty głównej ![]() 6 jak zrobiłeś wszystko jak ci napisałem to masz zje*** mikrofon albo karte muzyczna albo wejscie mikrofonowe w karcie muzycznej |
![]() |
11 Aug 2009, o 10:00 |
Dynamio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Być może padł mikrofon albo karta dźwiękowa.
2. Masz nieskonfigurowany system. Daj głośność mikrofonu na maxa. |
![]() |
11 Aug 2009, o 21:33 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok. Dzięki wszystkim za te rady, ale wszystkie ustawienia sprawdziłem, Adrian, zrobiłem tak jak mówisz i dalej to samo (na skype itd. normal, w CS'ie dostałem bana na serwie, bo zagłuszałem szumieniem innych graczy).
Dynamio wrote: 1. Być może padł mikrofon albo karta dźwiękowa. Mikrofon to nówka (ze starym było z resztą to samo co z nowym ![]() adrian wrote: proponuje napisać na wiaderko I to jest myśl ![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 21:42 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczek wrote: w CS'ie dostałem bana na serwie, bo zagłuszałem szumieniem innych graczy lol? To rzeczywiście źle z tym mikrofonem [ Komentarz dodany przez: boczek: 2009-08-12, 17:14 ] Już wszystko w porządku ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)