Nie byłem pewny czy założyć temat tutaj czy w Software, ale zdecydowałem się właśnie w Firmware.
Problem dotyczy nagrywania filmów na karcie pamięci. Gdy nagrywam wideo w najwyższej jakości + stabilizacja a plik jest zapisywany w telefonie to wszystko jest OK. Ale gdy zapisuje na karcie pamięci to co dwie sekundy łapie lekki zawias, nie tylko na podglądzie ale i w zapisanym pliku. Trochę mnie to denerwuje bo żeby nie ścinało muszę wyłączyć stabilizację a jakość zmniejszyć minimum do połowy (czyli z 640x480 do 320x240px).
Oczywiście mogę zapisywać w telefonie, ale wtedy pamięci wystarczy mi na niecałe 5min nagrania, a za każdym razem musiałbym przerzucać plik na kartę pamięci.
Macie jakieś pomysły jak to ominąć? Na innych n95 też tak jest czy tylko u mnie? A może to wina karty pamięci i szybkości zapisu? Albo znacie jakieś inne, dodatkowe aplikacje do nagrywania wideo? Ewentualnie potrzebowałbym jakiegoś sposobu/aplikacji żeby mi automatycznie przenosiło pliki po nagraniu na kartę pamięci. Za pomocne posty nagradzam rep+.