Elo! Ostatnio mnie wzięło na Most Wanteda, więc sobie zacząłem instalować na lapku. Mam system Windows 7 Home Premium 64 bit. Po wprowadzeniu klucza ma się zacząć instalować i w tym momencie wyświetla się komunikat, że mam zainstalowaną starą wersje DirectX. Mam wszystkie najnowsze DirectX-y i póki co z żadną grą nie mam problemów. Czy stara (np. Underground) czy nowa (np. Shift2) chodzą bez problemów a tu Most Wanted ma fochy. Wiecie o co mu może chodzić?
Spróbuję. Dodam jeszcze, że próbowałem wgrać DirectX, który był na płycie ale tam były z 2005 roku i wyświetlił się komunikat, że nie trzeba instalować. Lucas, mam nadzieję, że to podziała
Oryginał w wersji 1.0 lub 1.1 (kupiona w roku premiery). Ściągnięta - 1.3. Zauważyłem, że w obydwu wersjach plik "AutoRunGUI.dll" ma fochy, tzn. twierdzi, że jest nie zgodny z systemem. A Windows 7 nigdy mi nie pajacował ze zgodnością.
Z tego co widzę na zagranicznych forach też ktoś miał dokładnie taki sam problem i pozostał bez rozwiązania. Czyli nie jesteś sam.. dużo ludzi ma z tą grą problem na win7.