![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N95] Problem z odczytem karty pamięci |
---|
![]() |
19 Aug 2010, o 18:51 |
xblazej85x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Mam pewien problem.
![]() Od jakiegoś czasu moja N95 ma problemy z odczytem danych z karty pamięci (8GB Kingstone). Mam na niej muzykę i garmina. Podczas włączania odtwarzacza multimedialnego wyświetla się komunikat o naprawianiu uszkodzonych bibliotek. Po ukończeniu nie ma w odtwarzaczu ani jednej piosenki. Po uruchomieniu telefonu czasami nie wyświetla się w ogóle ilość piosenek a czasami działa. Zdarza się, że telefon w trakcie słuchania piosenki się zawiesi i uruchomi ponownie. Wyciągnięcie i ponowne włożenie karty pamięci nic nie zmieniło. Nie kombinowałem nic z softem. Co może być przyczyną i jak to usunąć ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Aug 2010, o 18:54 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sformatuj kartę pamięci bo może jest za bardzo zasyfiona, dużo kiedyś zainstalowanych aplikacji, gier, itp...
|
![]() |
![]() |
19 Aug 2010, o 20:27 |
Karta pamięci jest nowa. Wgrałem na nią tylko garmina i muzę i nic więcej. Aż pachnie świeżością
![]() |
![]() |
![]() |
19 Aug 2010, o 20:32 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xblazej85x, w takim razie masz jakieś syfy w telefonie. Proponuję zrobić kopię ważniejszych danych i zrobić format (najlepiej twardy). Chociaż widzą Twoją wersję oprogramowania polecam wgrać najnowsze oprogramowanie: zaktualizuje Ci soft i wyczyści wszystko.
Kiedyś też miałem problemy z resetowaniem się telefonu podczas słuchania muzyki. Od tego czasu kilka razy flashowałem telefon, kilkanaście razy robiłem format i w końcu nie wiem co pomogło. ![]() |
![]() |
![]() |
19 Aug 2010, o 21:19 |
Ja myślałem, że mam najnowszego softa. Nokia Ovi Suite nie wykrywała nic nowszego. Trzeba było samemu ręcznie poszukać.
Wgram nowego softa jak mi się uda ![]() ![]() Używałem tylko programu do podpisywania aplikacji tego co dostałem na tym forum więc nie znam się na tym wszystkim ![]() A hackowanie telefonu jakie daje korzyści ?? Warto to robić ?? |
![]() |
![]() |
22 Aug 2010, o 22:55 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takie, że możesz potem wgrywać aplikacje bez bawienia się w certyfikaty. Co do problemu to ja bym jednak najpierw sformatował kartę pamięci
[ Dodano: 22 sie 2010, o 20:55 ] Takie, że możesz potem wgrywać aplikacje bez bawienia się w certyfikaty. Co do problemu to ja bym jednak najpierw sformatował kartę pamięci |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|