Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam mam problem taki iż skończyła mi się licencja na navigację w telefonie Nokia 6210 Navigator i teraz gdy wgram Garmina i próbuję go odpalić to pokaże mi się tylko okno powitalne Garmin na 2 sekundy i znika (wychodzi do menu tel) próbowałem już na dwóch wersjach o co z tym chodzi? i co mam zrobić by móc odpalić Garmina na moim telefonie. Z góry dziękuje za pomoc
No właśnie ja nie wiem jak to teraz jest bo telefon ma już ponad 2 lata, a niby na dwa właśnie lata jest licencja na ten telefon. Miałem wgrane Ovi maps to ciągle łączył się z internetem i potem wyskakiwał komunikat wykup licencje na 5 miesięcy i wykup na jeden rok. Nie wiem jak licencja się skończyła i na co, ale wiem że nie działa mi teraz GPS. Czy może spróbować wgrać Ovi jeszcze raz?
marys, Da, gdyż garmin jest zcrackowany (piracja wersja niepytająca o wykupienie licencji) Teraz można się zastanawiać dlaczego nie działa. Jednak będę ci zalecał aktualizację tego softu, gdyż nie wiadomo czy przez to, że jest przestarzały garmin nie działa. Pozdrawiam
No gwarancja skończyła mi się parę dni temu. Czyli nic w telefonie się złego nie stanie jak wgram tą aktualizacje O co chodzi z tymi koda do mojej Noki?
0546005 RM-122 EURO3 LATIN 0546629 RM-122 EURO3 LATIN 0552500 RM-122 EURO3 LATIN
Remix, sprawdzałem w 2 6300 i x6, nie różnił się niczym oprócz kolorystyki (mówię tylko o niebrandowanych softach od nokii). Raczej, powtarzam raczej w każdym tak jest. Przecież można zmieniać pc jak komu się podoba, prawda? Można wgrać sobie nawet sobie softa, z chińskiego pc. Pozdrawiam