[C3-00] problem z połączeniem internetowym WLAN

Problemy z aplikacjami, grami, motywami i wszelkimi dodatkami.

Post by mgk_karol » 22 May 2019, o 12:58

Witam. otóż kupiłem ostatnio używaną nokie c3-00 w stanie idealnym. poprzedni właściciel używał jej tylko do rozmów i sms. wszystko fajnie działa i wgl lecz gdy łącze się z siecią wlan to pomimo że połączenie jest nawiązane wyskakuje mi cały czas komunikat błąd ładowania. próbowałem już różnych ustawień a nawet przywracania ustawień fabrycznych i ponownej konfiguracji telefonu od operatora Play. Niestety nic to nie dało. problem pozostał i nie ma myśli nawet zniknąć. bardzo prosze o pomoc lub rade co mogę w tej sprawie zrobić. dodam jeszcze że problem nie pojawia sie tylko na jednym modemie wi fi. problem jest bez względu na to czy łącze się z zabezpieczonymi sieciami czy otwartymi publicznymi. zmieniałem już ustawienia , próbowałem różnych konfiguracji , trybu samolotowego a nawet wyciągnięcia karty sim i próbie odpalenia neta z wi fi bez karty w telefonie i nadal nic. jakieś pomysły rady? a może powinienem telefon po prostu wyrzucić... jak myślicie?
mgk_karol Male
0%
 
Offline
 
Telefon: c3-00
Soft: v 08.63
Operator: Play
Age: 25
Location: Szprotawa

Joined: 22 May 2019
Online: 46m 34s
Posts: 1Topics: 1
Reputation point: 0
    Windows 7 Firefox

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Avatar użytkownika
 
Online
 
Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Joined: 30 mar 2009
Online:
Posts:    •  Topics:  
    Ubuntu  Firefox

Return to [S40] Software

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest