![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C5-03] Problem z przeglądarką systemową i inne pytania. |
---|
![]() |
25 Dec 2011, o 13:14 |
szydlos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam forumowiczów.
Mam nokie C5-03 z najnowszym softem. 1.Mam problem z przeglądarką. Jak i w starej przeglądarce przed aktualizacją softa jak i w nowej przeglądarce systemowej po aktualizacji softa przeglądarka systemowa się wyłącza. Np. gdy wejdę na google i po czasie ok. minuty bądź mniej przeglądarka sama się wyłącza. Włączę ją od nowa to znowu się tak samo robi lecz za pare minut. Powtórze ten proces ze 3 razy i potem przeglądarka jest ok. 2. Telefon ma bardzo mało pamięci na telefonie. Ok. 10mb, usunąłem dużo plików z telefonu lecz nadal jest mało. 3. W aplikacjach było takie coś jak QT, QT mobility itp. Usunąłem je bo były na telefonie ![]() 4. Motyw który mam włączony powinien być wgrany na telefon czy na karte ? 5. Telefon się strasznie zamula, niby jest jakiś miesiąc po aktualizacji a np. jest ok 2 sek zwłoki jak wejdę w menu bądź w klawiaturę liczbową do dzwonienia. Filmy się czasami tną które sam nagrywałem nokią. Proszę o pomoc, jeśli ktoś zna na te pytania odpowiedź. Wesołych Swiąt. |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Dec 2011, o 13:25 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W takim razie postaraj się wgrać soft jeszcze raz, najlepiej Phoeniksem przez Refurbish, co wyczyści cały stary soft.
szydlos wrote: W aplikacjach było takie coś jak QT, QT mobility itp. Usunąłem je bo były na telefonie ![]() No tak, bo pierwsze, co robię, gdy czegoś nie znam, to wypierdzielam toto z telefonu. ![]() Są to biblioteki potrzebne do działania niektórych aplikacji. Takie jakby "kodeki" dla aplikacji. szydlos wrote: Motyw który mam włączony powinien być wgrany na telefon czy na karte ? Niby nie ma to znaczenia, ale lepiej mieć na telefonie to, czego się używa. |
![]() |
![]() |
25 Dec 2011, o 14:16 |
pawelooss wrote: W takim razie postaraj się wgrać soft jeszcze raz, najlepiej Phoeniksem przez Refurbish, co wyczyści cały stary soft. szydlos wrote: W aplikacjach było takie coś jak QT, QT mobility itp. Usunąłem je bo były na telefonie ![]() No tak, bo pierwsze, co robię, gdy czegoś nie znam, to wypierdzielam toto z telefonu. ![]() Są to biblioteki potrzebne do działania niektórych aplikacji. Takie jakby "kodeki" dla aplikacji. szydlos wrote: Motyw który mam włączony powinien być wgrany na telefon czy na karte ? Niby nie ma to znaczenia, ale lepiej mieć na telefonie to, czego się używa. Dziękuję za odpowiedź. Wgrywałem już softy phoeniksem także powinienem sobie poradzić. Lecz pewnie stracę gwarancje ? ![]() Da rade wgrać na mojego poziomicę ? Wiem że trzeba pythona lecz nie działa mi ta poziomica, włącza się i tylko obraz mrugnie i to wszystko. |
![]() |
![]() |
25 Dec 2011, o 15:12 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poziomica działa tylko na fonach do S60v3 FP1, na nowszych już nie
|
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 12:50 |
nemo333 wrote: poziomica działa tylko na fonach do S60v3 FP1, na nowszych już nie Czyli do mojego nie pasuje ![]() Odnosnie tego softa phoeniksem przez refubrished to tracę gwarancję prawda ? Nie ma jakiegoś innego sposobu nie tracąc gwarancji i wyczyścić stary soft i wgrać nowy ? |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 13:15 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teoretycznie tracisz ale jest mała szansa że to odkryją w serwisie. zwłaszcza jak wgrasz soft dla swojego product code
|
![]() |
![]() |
13 Jan 2012, o 23:16 |
A na moją nokie da radę wgrać jakiś inny pulpit bądź tapete flash ?
Bo widziałem że nie którzy mają pasek skrótów pod skosem tak fajnie a ja mam standardowo na dole poziomo. Są jakieś modyfikacje tego typu ? [ Dodano: 10 sty 2012, o 16:09 ] Jakieś 1,5 roku temu wgrywałem do 6300 i 3110c softa. Było ok, lecz teraz za bardzo nie pamiętam jak to się je ![]() Wiem że phoenixem się wgrywa.Lecz nie wiem jak spasować softa pod Product Code swój.Mój PC to RM-697 model C5-03 aktualna wersja softa to V 21.0.003. Mam nadzieję że w razie gwarancji nie wyłapią że był wgrywany przeze mnie -,-. Jeśli możecie to pomóżcie ![]() [ Dodano: 13 sty 2012, o 22:16 ] Panowie pomóżcie no ;c [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 stycznia 2012, o 22:31 ] faq-tu-znajduja-sie-odpowiedzi-na-twoje-pytania-vt11.htm#p3202 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|