by SelGrayshade » 29 Aug 2014, o 21:11
Witam nie jestem jakoś obeznana w tym wszystkim, ale mam już jakiś czas nokie i ją w jakimś stopniu, że tak ujmę, ogarnęłam. Ostatnio chciałam zrobić miejsce na aplikacje, niestety nie wszystkie mi w menadżerze wyświetla więc chciałam zdziałać przez fileboxa. No i tu już się pojawia problem. Usunęłam parę rzeczy które zalegały (niby je wcześniej usunęłam, ale dalej były) i wszystko było dobrze i wszystko hasało. Jednak potrzebowałam jeszcze miejsca i znowu otworzyłam fileboxa i usunęłam coś..., nawet nie wiem co, a teraz nie chce mi otwierać co niektórych aplikacji. Chociażby open media play, kona of the day, niektóre gry i samego fileboxa. Jestem w kompletnej kropce bo nie wiem co mam zrobić, aby znowu wszystko hasało. A dodatkowo od pewnego czasu miga mi non stop ekran
zaczęło się od tego że wszystkie kolory przyciemniały, myślałam że to wilgoć i wystawiłam telefon na słońce. Wszystko wróciło do normy. Po jakimś czasie znowu to samo, ale później zamiast wrócić do siebie, kolory wybielały, no a teraz miga. Doradzicie coś?