Witam. Otóż jakiś długi czas temu[KILKA LAT TEMU] pobrałem program PHOENIX SOFTWARE SERVICE.Podłączyłem swój telefon do komputera[NOKIA 500] i chciałem zrobić format pamięci telefonu (C:) i wbudowanej ,,Pamięci Masowej'' (E:)
Zrobiłem format telefonu zrobiło. Po tym zrobiłem format tej MASOWEJ WBUDOWANEJ... No i teraz
Po formacie ,,E'' w telefonie-menadżer plików-Pamięć Masowa:(pokazuje mi że) ,,PAMIĘĆ MASOWA W UŻYCIU''
Nic nie mogę zrobić i się nic nie da a po zainstalowaniu Apps Stop też nic nie reaguje[wszystko zatrzymałem co sie dało] [ to nie wina aplikacji bo często robię formaty[RESETY] ] [TEŻ NIE WINA karty pamięci bo jej w telefonie nie mam]
czekam udzieloną pomoc-odpowiedź
pozdrawiam.
PS. Hard-reset kombinacją klawiszy też nic nie daje i też nic nie robi ,,Przywrócenie danych fabrycznych'' jagby była uwalona.
Jeśli jest możliwość podania mi instrukcji reinstalacji softu lub jej zmiany na najnowszą to bardzo proszę.
Specyfikacja telefonu:
Nokia 500
Wersja: Nokia Belle Refresh
Wersja oprogramowania: 111.021.0028
Wersja niestandardowa:111.021.0028.213.01
PS. już na 2 forach napisałem o tym problemie ale mnie OLANO ,więc piszę tutaj może wy pomożecie i nie olejecie mnie i tematu i dacie konkretne wyczerpujące odpowiedzi. Pozdrawiam.