![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[X3-02] Problem z youtube |
---|
![]() |
28 Jul 2011, o 21:53 |
kisnol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Jestem posiadaczem nokii x3-02. Telefon jest sprawny w 100% , mam go tydzień (z sieci freem). Gdy chcę obejrzeć filmy z youtube ( korzystajac z wifi lub normlanej wbudowanej przeglądarki z sieci [ internet mam bezpłatny] ) wyskakuje mi błąd "Brak odpowiedzi, ponów próbę". Próbowałem wszystkiego i już nie mam siły na ten telefon , a bardzo mi zależy na youtube. Btw czytałem wiele postów na różnych forach i dużo ludzi ma ten sam problem , ale nikt go nie rozwiązał. Proszę o pomoc !! Z góry dzięki. Pozdrawiam
|
Last post |
![]() |
![]() |
28 Jul 2011, o 21:56 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z freem jutuba se nie pooglądasz... Trza przebrnać przez reklamy na zwykłej przeglądarce przecie, dlatego nie działa opera mini, palringo i inne alternatywne aplikacje do gg(oryginalny chyba też), nawigacja i wiele innych... o kant deski można złamac sima bo do niczego się nie nadaje ten internet, zwłaszcza po zmianie na darmowy net dla wszystkich a nie jak wcześniejna kilka serwisów i gg..
|
![]() |
![]() |
28 Jul 2011, o 22:11 |
kisnol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK po pierwsze : wszystko mi działa oprócz youtube. Nawet parlingo. Po drugie : dzwoniłem do biura klienta i mówili , że powinno działać. Po trzecie : sądzę , że to coś jest nie tak z moim telefonem , bo czytałem dużo postów z podobnym problemem i to ten telefon prawdopodobnie nie obsługuje youtube.. ale wiem ,że oni to naprawili jakoś tylko tam pisało po angielsku ;/ i ludzie jakoś sobie z tym problemem radzą. A i jeszcze jedno .. włożyłem do telefonu karte z siecią play , orange i t-mobile i tam tez nie dziala .. wiec to nie wina sieci aa i próbowałem wifi wiec.. proszę o pomoc !
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|