by ciutniak » 3 Feb 2014, o 01:27
Witam wszystkich. Również chciałbym dołączyć się do wątku

Otóż mój problem polega na tym że podczas instalacji phoenix'a sam owy program nie instaluje się, tylko wszystkie dodatkowe oprogramowanie czyli fuse driver, nokia flashing, service oraz pl use serial, a w folderze c/program files/nokia/phoenix mam tylko folder firewall z dwoma plikami oraz 3 pliki od phoenix servce ale nie ma nic innego.
Nie mam antyvira czy firewall'a na kompie, administrator konto, różne wersje programu z różnych źródeł, win 7 x86.
Program działał prawidłowo jakiś czas temu, problem pojawił się gdy chciałem przeinstalować starszą wersję na nowszą. Robiłem tak nie raz ale przy tym jednym po prostu nie chciał się zainstalować, nie wyskoczył mi żaden błąd podczas instalki.
Czyściłem kompa ze wszystkiego co ma związek z oprogramowanie nokii, czyściłem rejestr, szukałem pojedynczych plików od noki oraz phoenix'a, skasowałem folder c/windows/Prefetch , wszystkie ukryte foldery gdzie tylko coś znalazłem. instalowałem najpierw nokia suite potem phoenix'a i odwrotnie wyłączałem suita i przy włączonym i dalej nic.
odinsalowywałem program za pośrednictwem Uninstalltools (zawsze go używam).
Jak by ktoś miał jakiś pomysł co zrobić byłym wdzięczny, tylko proszę o nie pisanie postów typu " przeinstaluje windowsa to pomoże" OK?:D tyle to ja sam wiem, ale chciałbym to zrobić omijając właśnie ten punkt
z góry dziękuje za jakiekolwiek pomysły