Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 9 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

Problemy z wczytywaniem kart

Post Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:23

Male - Friend  Posts/Topics1517/98  Reputation point 733 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Witam.

Mam problemy z przeglądarką internetową. Problem polega na tym, że nie wczytuje mi ona więcej niż jedną kartę którą mam zawsze otwartą jako pierwszą. Żadnej kolejnej mi nie wczytuje. Czasem zdarza się że nie wczytuje mi żadnych stron i wtedy muszę uruchomić przeglądarkę ponownie. W czym tkwi ten problem że nie chce mi wczytywać stron? Można temu jakoś zaradzić ?

Używam Mozilli Firefox najnowszej wersji, a system na komputerze to Windows XP.

Za wszelkie porady będą plusy !!

Last post
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:25

Male - Redaktor  Posts/Topics2312/361  Reputation point 11286 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Spróbuj odinstalować i zainstalować na nowo ;) Też mam najnowszego Liska i nie ma żadnych problemów :)
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:25

Male - Friend  Posts/Topics1211/48  Reputation point 801 
Offline  Profile   
Windows XP Chrome
Sprobuj przeinstalwac
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:27

Male - Friend  Posts/Topics1111/56  Reputation point 688 
Offline  Profile  WWW   
Symbian Opera
a masz wersję oficjalną czy beta ? Jak beta to zmien na oficjalną , a jak masz oficjalną to zmien na beta , a następnie z powrotem na oficjalną.
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:30

Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Mam oficjalną a przeinstalować nie mogę bo musiałbym wejść na stronę Mozilli by pobrać instalke a nie mogę nawet teraz nowej strony otworzyć.. Internet Explorer natomiast pokazuje że brak dostępu do witryny sieci web i nie wiem co jest grane ... Komputera teraz ostatnio nie używałem spory kawałek czasu a teraz gdy jest mi potrzebny coś sie wali..
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:33

Male - Redaktor  Posts/Topics2312/361  Reputation point 11286 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
idź do kumpla pobierz liska, przerzuć na pendrive'a i tyle :D
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:35

Male - Friend  Posts/Topics768/110  Reputation point 758 
Offline  Profile   
Windows XP Chrome
ja też tak miałem na chromie... miałem chyba jakiegoś wirusa a niestety tylko format pomógł
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 29 Aug 2012, o 20:43

Male - Friend  Posts/Topics1111/56  Reputation point 688 
Offline  Profile  WWW   
Symbian Opera
masz ruter? Wygląda na to że on blokuje powyżej 1 połączenia na raz
Reply with quote 

Post Re: Problemy z wczytywaniem kart 30 Aug 2012, o 19:47

Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Mam router ale na drugim komputerze mogę otworzyć nawet z 10-15 kart i nic się nie dzieje. Teraz wgrywam na nowo mozille 15.0 i zobaczę co z tego wyjdzie ; )

[ Dodano: czwartek, 30 sierpnia 2012, 19:47 ]
Dobra koledzy i koleżanki problem naprawiony ;D Jeżeli ma ktoś podobny problem i walczy z nim to oto co zrobiłem po kolei aby ten problem naprawić ; )

Po pierwsze po pobraniu instalki Mozilli Firefox-a i zapisaniu jej na pen drive, odinstalowałem przeglądarkę z komputera oraz foldery które po niej zostały. Następnie użyłem programu CCleaner usunąłem nie potrzebne pliki oraz problemy których sporo ich wyszło po odinstalowaniu Mozilli.

Po drugie zresetowałem komputer. Wyłączyłem go normalnie zostawiłem go na parę minut w spoczynku i włączyłem na nowo.

Po trzecie i ostatnie. Po włączeniu się systemu i podłączeniu pen driver-a do komputera ściągnąłem z niego plik instalacyjny na dysk komputera, po czym zacząłem instalacje przeglądarki. Zainstalowała się poprawnie i włączyła. Zaktualizowałem ją do najnowszej wersji tzn. Mozilla Firefox 15.0 po czym wyłączyłem ją i znów zresetowałem komputer. PO ponownym włączeniu wszystko działało perfekcyjnie. Nie ma żadnych problemów.

Jeżeli ma ktoś taki problem jak ja miałem polecam zrobić dokładnie to co ja by problemy te znikły ; ) Temat można zamknąć ; ) dziękuje za podpowiedzi ; )

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 9 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests