![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 5 of 9 [ 127 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Ogłoszenie] Promocja forum, slogany, toplisty, userbary. |
---|
![]() |
11 Jul 2010, o 21:38 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popieram pomysł Filipa. I najlepiej w takim telefonie motyw NH ustawić, aby był włączony. A fakt, że motyw jest estetyczny w dużym stopniu wpłynie na to że raczej posiadacz telefonu motywu nie ustnie. Jest to bardzo dobra promocja forum.
|
Last post |
![]() |
![]() |
11 Jul 2010, o 21:59 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No, ale nikt specjalnie nie będzie sprzedawał telefonu, nie?
![]() Kiedyś ktoś miał pomysł na długopisy z adresem forum. Zaraz większość userów wraca do szkół, a wiadomo jak to w szkołach. Każdy każdemu pożycza długopis, więc pewnie reklama jakaś by tam była (ale to nie temat o długopisach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jul 2010, o 22:08 |
Ale chodzi o to żeby przy sprzedaży jakiegoś telefonu za pomocą forum wgrać w niego motyw NH.
|
![]() |
![]() |
11 Jul 2010, o 22:12 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z tego co kiedyś się interesowałem (m.in. przez allegro) to 100 długopisów (całkiem przyzwoicie wykonanych) z własnym napisem kosztuję ok. 70-80 złotych
![]() |
![]() |
![]() |
11 Jul 2010, o 22:15 |
Na meetingach NokiaHacking.
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 00:42 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, ja kupię 100 długopisów i potem będę jeździł po całej Polsce po meetingach i je rozdawał? No weź się zastanów
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 00:51 |
No nie, ale jak np. będzie jakiś meeting, to ktoś może kupić takie długopisy i na lokalnym meetingu rozdać.
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 02:30 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, kupię 100 długopisów, a 5-10 rozdam, świetnie. Przy długopisach jest to o tyle ciężka sprawa, że przesyłka byłaby nieopłacalna, chyba że rozsyłać to normalnym listem jakoś, ale nie wiem czy by to przeszło
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 12:44 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero, normalnym listem i od razu np. z 5 długopisów.
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 13:51 |
shaken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamiast długopisów, lepsze będą smycze, które każdy będzie mógł sobie do telefonu przypiąć.
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 14:11 |
shaken, smycze byłyby takie dobre na rękę, co się do telefonu przypina by nie wypadł. Np. w zestawie z N73 taka jest, albo w większości aparatach cyfrowych.
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 14:33 |
Tylko że jest dość mała i ma cienki pasek. Ale myślę że adres NokiaHacking by się spokojnie zmieścił.
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 15:09 |
Agentix, troszkę szersza przecież może być. Takiej to ja bym wziął z 5 sztuk. Kolor to albo niebieski ale ja wolałbym zielony.
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2010, o 19:51 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest już chyba 5 tematów, w którym piszecie o gadżetach (a to w dyskusji nad logotypem, a to tu), mimo iż został założony jeden właściwy temu zagadnieniu. Zdecydujcie się i piszcie w jednym miejscu, a nie rozwalajcie wszędzie bądź co bądź OT.
|
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 14:30 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na: - promocję forum, Ja mam, a nawet już zacząłem realizować: filmy wideo prezentujące modyfikacje dla Nokii otagowane hasłem: "NokiaHacking.pl", z dołączonym linkiem do tematu na forum w opisie filmu. Dobry pomysł? Jako że nie posiadam porządnej kamery to jeżeli pomysł się spodoba to zachęcam też inne osoby do nagrywania i umieszczania filmów. [ Dodano: 23 lip 2010, o 14:30 ] No i można by było nakręcić coś bardziej aktualnego (tak po przejściu na bhbpp3): |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next Page 5 of 9 [ 127 posts ] Previous topic | Next topic |
|