![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 27 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Patche] Prośba do patcherów o zrobienie... |
---|
![]() |
5 May 2010, o 17:20 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam chciałbym prosić jakiegoś patchera z Nokia Haking o zrobienie jakiś fajnych patchy na nokie N70 za zrobienie postawie punkty !!!!!!!!!1
|
Last post |
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 18:09 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko ta nokia to symbian i nie ma tam czegoś takiego jak ppm. Wiem bo sam pare miesięcy mialem ten telefon i próbowałam jakoś go zmodyfikowć. Weź zmień czcionke wgraj fajne gry , divx'a żeby odtwarzać filmy avi i wgraj jakieś fajne motywy. Możesz zmienić ten telefon nie do poznania tylko poszukaj tego wszystkiego
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 18:23 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motywy w Symbianie stoją na poziomie patchy graficznych S40.
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 19:12 |
A ma ktoś może jakieś fajne czcionki , motywy na ten telefon. Słyszałem że da się wgrać oprogramowanie do niej z Music Edition ale boję się jednego że jak mi nie wyjdzie to czy postawie ją w domu na Dead USB czy tylko przez boxa bo za pomocą sposobu NSS+NSU nie da rady bo NSU wywala mi że mam najnowsze oprogramowanie.
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 19:23 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzychu_Polowin wrote: A ma ktoś może jakieś fajne czcionki , motywy na ten telefon. Dostępne na forum.Krzychu_Polowin wrote: Słyszałem że da się wgrać oprogramowanie do niej z Music Edition ale boję się jednego że jak mi nie wyjdzie to czy postawie ją w domu na Dead USB No, lekko ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 19:27 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzychu_Polowin wrote: Słyszałem że da się wgrać oprogramowanie do niej z Music Edition mój kolega zrobił tak bez żadnego większego doświadczenia więc uda Ci się, tym bardziej, że na forum masz wszystkie poradniki ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 19:49 |
Quote: mój kolega zrobił tak bez żadnego większego doświadczenia więc uda Ci się, tym bardziej, że na forum masz wszystkie poradniki ![]() Ale wygrywał sposobem NSS+NSU czy przez Phoenixa. Bo ja sposobem NSS+NSU nie dam rady bo jak juz wcześniej pisałem NSU wywala mi że mam najnowsze oprogramowanie, a jak mi nie wyjdzie przez Phoenixa to boję się że jej Przez DEAD USB nie postawie tylko w serwisie przez Boxa. |
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 19:51 |
Wgrywaj Phoenixem. Jak Ci prądu nie wyłączą, to nie będzie żadnych problemów
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 20:27 |
A jak wyłączą prąd to postawie ją na DEAD USB?
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 20:42 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzychu_Polowin wrote: A jak wyłączą prąd to postawie ją na DEAD USB? Jeśli masz możliwość skorzystania z laptopa to nie masz się czego bać. Jeśli nie, to i tak są bardzo, bardzo małe szanse że braknie prądu właśnie podczas wgrywania oprogramowania. A jeśli by się już zdarzyło to w każdym serwisie za max. 30zł postawią. Ja wgrywałem softa do poprzedniego telefonu pewnie ponad 100 razy (testy nowych patchy itd) i NIGDY mi nie odcięło zasilania. ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 20:59 |
Nie mam kaski na latanie do serwisu więc żeby się udało a tak poza tym to mi chodzi czy postawie ją na DEAD USB w domu phoenixem.
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 21:09 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak postawisz. Kiedyś chyb Kamil_amil stawiał swoja.
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 21:24 |
A ja słyszałem że N70 bardzo ciężko jest postawić na DEAD
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 21:33 |
To tak jak już z symbianami bywa. Nie masz się czego bać. Jak wyłączą prąd to się potem będziemy martwić
![]() Też miałem stresa jak pierwszy raz flashowałem 6300 phoenixem. Skończyło się na wgrywaniu rumuńskich, węgierskich i jeszcze wielu innych softów. działa do dziś |
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 21:37 |
O.K próbuje Ale ma wgrywać na refurbishe czy restore user product?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 27 posts ] Previous topic | Next topic |
|