![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 14 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Proszę o pomoc w napisaniu petycji odnośnie zmiany nauczyciela. |
---|
![]() |
24 Nov 2011, o 20:07 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, moja prośba jest taka jak w temacie. Otóż moja klasa ma zamiar zmienić nauczyciela od języka polskiego, jako gospodarz podjąłem się tego zadania. Jeśli jest ktoś kto mógłby mi pomóc w napisaniu petycji nie mówię, że całej chociaż drobności (petycje wiem jak napisać, chodzi o informacje zawarte w niej), w internecie znalazłem taką petycje, lecz nie jestem pewien do końca czy taką petycje można by było złożyć.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź. |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Nov 2011, o 23:13 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackJaku wrote: Zmiana nauczyciela prowadzącego mogłaby zniwelować wszystkie problemy oraz poprawić samopoczucie obu stron. To brzmi trochę dziwnie. ![]() Ale ogólnie chyba OK. ![]() |
![]() |
![]() |
24 Nov 2011, o 23:22 |
Romland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackJaku wrote: Do Dyrekcji (nazwa szkoły) w (miejscowość) Według mnie dziwnie brzmi. Nie lepiej by było Droga Dyrekcjo? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 24 listopada 2011, o 22:26 ] Nie. |
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 16:30 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piszesz list oficjalny więc Droga odpada,tylko w liście formalnym w angielskim pisze się Dear Sir or Madam,wszystko jest okej moim zdaniem
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 16:35 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrze jest. Nic lepszego nie wymyślisz.
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 17:52 |
shaken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może warto podać jakieś przykłady złego zachowania nauczyciela?
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 18:33 |
jak da nagranie to mu się oberwie za używanie telefonu na lekcji,tak samo ze zdjęciem,najlepiej żeby wasi rodzice też coś dołożyli od Siebie.Może któryś z rodziców próbował rozmawiać z ta panią i dał by radę opisać jak wygląda kontakt.Takie jest moje zdanie jeśli chodzi o kwestię dowodów
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 18:39 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan wrote: jak da nagranie to mu się oberwie za używanie telefonu na lekcji Ale będzie dowód, który może być na korzyść grupy, która chce zmienić nauczyciela. Jeżeli to zostanie olane, kieruje się sprawę do sądu (pozew dyrekcji np. o brak zapewnienia bezpieczeństwa w szkole / demoralizację - czyli np wulgarny nauczyciel, który bawi się w rękoczyny) i wtedy się rozkręci machina. Warto również iść do gazety żeby rozruszać opinię publiczną. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 18:49 |
Fakt i ich kochane nagłówki,jeszcze warto przyuważyć jakie ten nauczyciel ma kontakty z dyrektorką
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 18:50 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan wrote: Fakt i ich kochane nagłówki,jeszcze warto przyuważyć jakie ten nauczyciel ma kontakty z dyrektorką Zawsze jest kuratorium. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 19:20 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedna klasa pewnie i tak nic nie zdziała, a co więcej pewnie zostaniecie wyśmiani prosto w twarz
![]() Jakby jeszcze ze dwie klasy dołączyły, mogłoby być ciekawiej ![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 19:49 |
Pytanie czy chcecie całkowicie usunąć tego nauczyciela ze szkoły,
czy tylko Wy jako klasa chcecie go zmienić na innego już pracującego w szkole? |
![]() |
![]() |
26 Nov 2011, o 16:37 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie w mojej szkole jest dużo nauczycieli od tego przedmiotu, nam sie akurat trafiła bardzo zła nauczycielka. Jedynie chcieliśmy napisać petycje, złożyć podpisy nasze i większej części rodziców, następnie udać się do wychowawcy oraz pedagoga. Kiedyś była podobna sytuacja lecz z innym nauczycielem i tamtej klasie zmienili.
Jeśli sie nie uda nie mamy zamiaru ciągnąć tego do kuratorium czy do sądu jak wyżej pisali. Klasie zależy żeby zmienić, ponieważ ona niczego nie nauczyła i jeszcze "olewa" praktycznie całą klase. Dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
26 Nov 2011, o 19:45 |
Quote: Jeśli sie nie uda nie mamy zamiaru ciągnąć tego do kuratorium czy do sądu jak wyżej pisali. Klasie zależy żeby zmienić, ponieważ ona niczego nie nauczyła i jeszcze "olewa" praktycznie całą klase. Możecie spróbować. Ale weźcie pod uwagę ewentualną porażkę tego "projektu". Nauczyciel może się mścić i negatywnie odbije się to na słabszych uczniach. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 14 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)