![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Przeniesienie numeru |
---|
![]() |
8 Feb 2012, o 16:04 |
asiorek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie pytanie, na jakiej zasadzie to działa. Kiedy mam sie zglosic do salonu play'a, jak w erze ( z tej sieci chce przeniesc ) skonczy mi sie umowa czy kilka dni przed koncem umowy, Co musze im dostarczyć, umowa konczy mi sie za rok w grudniu. P.S: Prosze o szybka odp. P.S2: Jeśli zły dział prosze o przeniesienie |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Feb 2012, o 19:04 |
dm1991 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Każda umowe mozesz przedłuzyc lub wysłac jej wypowiedzenie 3 miesiace przed jej koncem.
Gdy idziesz do Play przeniesc numer tam na wniosku zaznaczasz kiedy konczy Ci sie umowa u obecnego operatora i Play wysyła do nich wypowiedzenie za Ciebie. PAMIĘTAJ! Aby umowa skonczyła się tak jak jest napisane w niej musisz to zrobic w terminie takim, aby wypowiedzenie było w Erze 30 dni przed jej zakonczeniem, W przeciwnym przypadku umowa przejdzie na czas nieokreslony i zostanie rozwiązana wraz z kolejnym okresem rozliczeniowym z zachowaniem 30-dniowego okresu wypowiedzenie okreslonym w regulaminie. |
![]() |
![]() |
8 Feb 2012, o 19:18 |
asiorek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mam taki problem jeszcze dostalem nie dawno taki email http://wklej.to/AFmi2 a nic na ich str nie podawalem swojego emaila ani nic
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)