Mam komputer, który o dziwo działa.
Specyfikacja:
Athlon XP1800+
512mb ddr
GF4MX 440 SE
Pioneer DVR115D
SB Audio PCI
Dysk 100GB
Zależałoby mi głównie na odtwarzaniu muzyki. Zestaw będzie zgrywał się z Logitechami X-230.(rozgryzłem ich ustawienie

IuDeX wrote:Albo nawet linux
_NeedSpeed_ wrote:IuDeX wrote:Albo nawet linux
Jeśli nie będziesz grał to bierz ubuntu 9.04 i się nie zastanawiajChociaż pod Wine też odpalił by jakieś gierki. Po za tym linux się szybciutko włącza, małe wymagania, nie obciąża zbytnio kompa, jest bardzo bardzo ładniejszy od XP, Visty, i można wymieniać masę zalet.
akatsuki wrote:Pewnie da się jakoś zrobić, ale tak jak mówię za dużo grzebania z tym wszystkim. Coś chcesz zrobić to musisz poszukać na necie rozwiązanie i w ogóle. Najprościej to jakiegoś windowsa postawić :d i się pobawić z jakimiś programami dodatkowymi, albo coś tak jak poprzednicy pisali
XPize 4.7 - program do zmiany wyglądu naszego Windowsa XP nawiązuje do interfejsu Windows XP Media Center Edition.
Vista Start Menu SE 3.0 - program do zmiany wyglądu pasku Start. Aplikacja odmienia całkowicie jego wygląd, który jest ciekawszy dla oka, a układ poszczególnych pozycji na pasku jest bardziej przejrzysty. Wygląd paska jest wzorowany na tym z najnowszego systemu operacyjnego Windows Vista.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests