Mam taki o to problem, ze nie raz przestaje mi dzialac calkowicie klawiatura i myszka, ktore sa podlaczone przez usb do laptopa. Nie rozumiem czemu tak sie dzieje

Pozdrawiam.
Szczyt niedbalstwa że tak powiem. Przecież można było ją zostawić i zainstalować Windows 7 bez problemu.bombel201 wrote:Partycja recovery usunalem bo byl to system win8, a zainstalowalem windows 7...
No i przecież laptop ma własną klawiaturę i touchpad więc problemu z obsługą nie ma.bombel201 wrote:przestaje mi dzialac calkowicie klawiatura i myszka, ktore sa podlaczone przez usb
Navia wrote:Szczyt niedbalstwa że tak powiem. Przecież można było ją zostawić i zainstalować Windows 7 bez problemu.bombel201 wrote:Partycja recovery usunalem bo byl to system win8, a zainstalowalem windows 7...
Navia wrote:No i przecież laptop ma własną klawiaturę i touchpad więc problemu z obsługą nie ma.bombel201 wrote:przestaje mi dzialac calkowicie klawiatura i myszka, ktore sa podlaczone przez usb
Navia wrote:Sądzę że nawet nie sprawdziłeś portów USB z innymi urządzeniami. A o tym nie tylko ja pisałem. A taka informacja mogła by jakoś coś wyjaśnić.bombel201 wrote:nie sadzisz?
bombel201 wrote:tzn tego nie sprawdzilem czy inne urzadzenia dzialaja, ale sprawdze to przy najblizszej okazji nie dzialania
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest