![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Przesyłki Pocztowe |
---|
![]() |
6 Dec 2009, o 18:45 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiecie może jak się układają stawki itp ? Ile kosztuje wysłanie :
- Paczka pocztowa priorytetowa - Przesyłka pobraniowa Priorytetowa - Paczka pocztowa priorytetowa - Przesyłka kurierska - Paczka kurierska ( to to samo co powyżej chyba ![]() Za pomoc pochwała Pozdro |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Dec 2009, o 19:05 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm... Paczka pocztowa priorytetowa to chyba 10 zł, przesyłka pobraniowa priorytetowa to tak 18-20, a kurierska to już zależy od firmy kurierskiej, a co do cen to nie jestem na 100% pewny.
Pozdro. |
![]() |
![]() |
6 Dec 2009, o 19:41 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 Dec 2009, o 01:22 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Przesyłka kurierska - Paczka kurierska ( to to samo co powyżej chyba ![]() tak to samo, ja mam umowę z siódemką to; nadanie paczki do 31,5kg kosztuje mnie 19zł (pobranie + 5zł) przy umowie na 50listów więcej listów automatycznie taniej, można zejść nawet do 11zł dla osób bez umowy z firmą kurierską w dhl service point paczka do 31,5kg kosztuje 33zł + vat |
![]() |
![]() |
8 Dec 2009, o 17:21 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek,
priorytet to 13,50 - oczywiście zależy to od wagi, ale tak się przedstawia na tą najniższą kategorie. pobranie przykładowo n73 - komplet priorytetem pobraniowym to koszt jakichś 22zł. Mozna też poleconym, wtedy będzie w miarę tanio. Kurierem to jak sporo wysyłasz i masz podpisaną umowę to znajomy (odżywki) wysyła to pobranie to jakieś 14zł (wysyłki hurtowe) |
![]() |
![]() |
8 Dec 2009, o 18:56 |
patryk-88 wrote: n73 - komplet priorytetem pobraniowym to koszt jakichś 22zł. nie prawda nie mam umowy z pocztą polską i za paczki płacę tak: 11zł paczka pocztowa priorytetowa 1kg 13,5zł pobranie priorytet do 1kg (usługi dodatkowe, ubezpieczenie 1zł za każde 50zł, sprawdzanie zawartości 5zł) polecony priorytet ok 5zł |
![]() |
![]() |
8 Dec 2009, o 19:01 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wasiesto,
serio tak wyszło, nie wiem czy n73 taka ciężka czy babka za kasą chciała sobie zarobić ale coś około 20zł było ![]() |
![]() |
![]() |
9 Dec 2009, o 00:22 |
może dlatego że brałeś kasę przekazem, a ja biorę na konto
no ale pozatym: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm cennik prawdę ci powie:):) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)