IuDeX wrote:Oni oceniają na podstawie omnie.to.
W eliminacjach do konkursu może wziąć udział każdy, kto do 30 stycznia br., wypełni formularz rejestracyjny zamieszczony na stronie http://www.testuj.orange.pl. O wynikach eliminacji zdecydują odpowiedzi na zawarte w nim pytania konkursowe. Lista osób, które pomyślnie przejdą eliminacje zostanie opublikowana 6 lutego br., a zwycięzcy otrzymają powiadomienia drogą e-mailową.
Dominik. wrote:Ja się nawet nie zapisuje, to pewnie będzie po znajomości,z resztą tak, jak każdy numer tego typu
pawelooss wrote:Zapisy już dawno zamknięte. A ja mam nadzieję, że się jutro dowiem, iż jakiś Oranżowiec z Żiri w takim razie mnie zna.
pawelooss wrote:O wynikach eliminacji zdecydują odpowiedzi na zawarte w nim pytania konkursowe.
pawelooss wrote:Były dwa pytania. Jaki system jest w Lumii oraz dlaczego to Ty powinieneś ją dostać (list motywacyjny na 1000 znaków).
pawelooss wrote:Ogólnie pochwaliłem się, jakie serwisy prowadzę.
Wodnik Szuwarek wrote:Może być jedynie problem jak wejdą na stronę i serwer znowu nie będzie działał Wtedy mogą się wk***ić i Lumii nie dostaniesz.
testuj@orange.pl wrote:Witamy,
Do konkursu zostało wytypowanych 100 testerów, z powodu małego błędu na stronie, jeden tester się nie wyświetlał na liście. Dziękujemy za zwrócenie uwagi, w tym momencie powinno być już wszystko w porządku.
--
Pozdrawiamy,
Zespół testuj.orange.pl
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest