![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Orange |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 50 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Przetestuj smartfona w Orange! |
---|
![]() |
5 Feb 2012, o 18:47 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jutro wszystkiego się dowiemy!
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 18:58 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Oni oceniają na podstawie omnie.to. Niekoniecznie. Bo na tych blogach tam, to dopiero mamy zacząć pisać, jak dostaniemy już smarftony. Chyba. Quote: W eliminacjach do konkursu może wziąć udział każdy, kto do 30 stycznia br., wypełni formularz rejestracyjny zamieszczony na stronie http://www.testuj.orange.pl. O wynikach eliminacji zdecydują odpowiedzi na zawarte w nim pytania konkursowe. Lista osób, które pomyślnie przejdą eliminacje zostanie opublikowana 6 lutego br., a zwycięzcy otrzymają powiadomienia drogą e-mailową. [ Dodano: 5 lut 2012, o 17:58 ] Dominik. wrote: Ja się nawet nie zapisuje, to pewnie będzie po znajomości,z resztą tak, jak każdy numer tego typu ![]() Zapisy już dawno zamknięte. A ja mam nadzieję, że się jutro dowiem, iż jakiś Oranżowiec z Żiri w takim razie mnie zna. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:04 |
pawelooss wrote: Zapisy już dawno zamknięte. A ja mam nadzieję, że się jutro dowiem, iż jakiś Oranżowiec z Żiri w takim razie mnie zna. Ty se omnie.to zrób a nie się opieprzasz. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:09 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: O wynikach eliminacji zdecydują odpowiedzi na zawarte w nim pytania konkursowe. Pytanie konkursowe to chyba było pytanie o system w Lumii. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:32 |
Były dwa pytania. Jaki system jest w Lumii oraz dlaczego to Ty powinieneś ją dostać (list motywacyjny na 1000 znaków).
![]() |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:47 |
Listy motywacyjne są najgorsze, czym mogą być w konkursie. Przez to mogę nie dostać zawsze ;C
|
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:49 |
Dominik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Były dwa pytania. Jaki system jest w Lumii oraz dlaczego to Ty powinieneś ją dostać (list motywacyjny na 1000 znaków). ![]() Masz może ten list motywacyjny gdzieś zapisany? Chętnie ujrzałbym go ![]() |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 20:09 |
Ogólnie pochwaliłem się, jakie serwisy prowadzę, pokazałem próbkę w postaci recenzji E52 i poreklamowałem kompetencje.
|
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 20:18 |
Wszystko to wraz z próbką recenzji w 1000znakach?
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 lutego 2012, o 19:36 ] Link. |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 23:32 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Ogólnie pochwaliłem się, jakie serwisy prowadzę. Jak napisałeś windows-phone.pl to Lumię już masz w kieszeni. [ Dodano: 5 lut 2012, o 22:32 ] Może być jedynie problem jak wejdą na stronę i serwer znowu nie będzie działał ![]() |
![]() |
![]() |
6 Feb 2012, o 00:05 |
Wodnik Szuwarek wrote: Może być jedynie problem jak wejdą na stronę i serwer znowu nie będzie działał ![]() Weź mnie dodatkowo nie podnerwiaj. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Feb 2012, o 10:34 |
Jest już lista. Mnie oczywiście nie wybrali.
pawelooss, serwer chyba nie działał podczas obrad komisji. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Feb 2012, o 10:50 |
No to chyba rzeczywiście dali random.
![]() ![]() ![]() Bo połowa wygranych osób również nie tknęła się wizytówek z omnie.to... [ Dodano: 6 lut 2012, o 09:42 ] ![]() [ Dodano: 6 lut 2012, o 09:50 ] A wylosowanych osób jest... 99. |
![]() |
![]() |
6 Feb 2012, o 11:04 |
dm1991 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdzie ta lista ?
EDIT: Juz mam... Ale chlor ... |
![]() |
![]() |
6 Feb 2012, o 12:10 |
testuj@orange.pl wrote: Witamy, Do konkursu zostało wytypowanych 100 testerów, z powodu małego błędu na stronie, jeden tester się nie wyświetlał na liście. Dziękujemy za zwrócenie uwagi, w tym momencie powinno być już wszystko w porządku. -- Pozdrawiamy, Zespół testuj.orange.pl Dodali przed chwilą wpis: Julia Żelechowska. Powodzenia testującym! ![]() ___ Widocznie albo losowali na oślep, albo wzięli takich, którzy nieobeznani ze smartfonami będą zachwyceni jakimkolwiek i nie zbierze im się na rzetelną krytykę, jeśli w pewnym punkcie takowa by się nawet należała. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 50 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Orange |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)