Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Mój c702 by lepszej jakości foty zrobił. Zdjęcia takiej jakości to k510i mojego kumpla robił(jak go miał w 2006 roku) może nawet ciut lepszej jakości.
Last edited by hubert123454 on 26 Aug 2011, o 18:39, edited 1 time in total.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Podsumowując telefon nadaje się do dzwonienia (jakość połączenia zadowalająca) na pewno nie nadaje się do robienia zdjęć, ekran dotykowy to niestety nie pojemnościowy jak w droższych smartfonach dlatego często trzeba stukać kilka razy w ikony aby wyegzekwować żądaną komendę, zdarzają się kilkusekundowe zawiechy myślę że to wina małej ilości RAM-u, bo po użyciu aplikacji oczyszczającej system wszystko wraca do normy (czyt.mniej muli). Połączenie przez wi-fi bardzo dobre zarówno pod kątem zasięgu jak i stabilności (czego nie mogę niestety powiedzieć o mojej E52). Android market też fajna rzecz ale wnerwiające są te darmowe aplikacje które później okazują się jako nie pełne wersje i trzeba szukać tego po stronach androidowych żeby było full; a już szczytem był widżet za 124,00 zł.
Uwaga, pod żadnym pozorem nie zmieniajcie profili fresha na tej karcie Straciłem pakiet 1GB A telefon mnie zadowolił, jestem chyba jednym z niewielu Prędkość jest znośna, większość symbków chodzi podobnie a możliwości w kij więcej Prawdopodobnie wezmę sobie go w abo chyba że zaproponują chorą cenę to poczekam rok i wezmę na numer z orange coś z andro bo bardzo mi się system podoba...
W ciągu 14 dni od zawarcia umowy użyczenia, Uczestnik może swobodnie rozporządzać udostępnionym urządzeniem, instalować i kasować dowolne aplikacje, korzystać z przekazanej karty SIM/USIM, bądź dowolnej, w której jest posiadaniu.