![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 17 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pulpit zdalny jak połączyć |
---|
![]() |
18 Jan 2012, o 18:26 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak połączyć pulpit zdalny? Chodzi mi o podłączenie laptopa do drugiego laptopa. Systemy Win Vista i Win 7. Mam administratora tylko na jednym z tych komputerów (na tym z 7).
|
Last post |
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 20:45 |
poziomkacs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze musisz w ustawieniach umowżliwić łączenie się przez zdalny pulpit
Po drugie w okienku zdalnego pulpitu wpisz IP drugiego kompa i wpisujesz login gotowe ![]() |
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 20:46 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściągnij na obu komputerach TeamViewer, program jest po polsku, nie trzeba instalować, obsługa banalna.
|
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 21:04 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TeamViewer poszło
|
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 21:33 |
Taka ciekawestka TeamViewer działa na zasadzie wirusa, ale jak umie się z niego korzystać to fajna zabawka
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 21:44 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Określ się o co chodzi z tym wirusem albo doedukuj się co to jest wirus, bo nie ma czegoś takiego, jak na zasadzie wirusa.
|
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 22:05 |
Ehh 15latek mnie poucza
![]() Chodzi o to że jak nie poblokujesz w programie wielu opcji to koleś może ci wyłączyć monitor, poinstalować co se chce a nawet wyłączyć ci możliwość używania myszki/klawiatury. Z komputera zrobi ci Zombie i du** ![]() I radzę Tobie się doedukować ![]() Edit: program działa w sposób który omija firewalle i "zaporki" |
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 22:33 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale TV raczej nie podajesz komu popadnie tylko zaufanej osobie
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 22:44 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poziomkacs wrote: Ehh 15latek mnie poucza ![]() No to teraz i 19-latek pouczy. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 22:51 |
Mówię ogólnie...
Jak dajesz dane osobie która nawet jest poza siecią wew i łączy się z Twoim kompem to także jest możliwość przejęcia sygnału gdyż to działa tak: Twój komputer <-> Serwer TeamViewer <-> Komputer 2-giej osoby |
![]() |
![]() |
18 Jan 2012, o 23:58 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poziomkacs wrote: Ehh 15latek mnie poucza ![]() A to ciekawe, 3 lata starszy i czuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy. wikipedia wrote: Wirus komputerowy to program komputerowy posiadający zdolność replikacji |
![]() |
![]() |
19 Jan 2012, o 00:07 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poziomkacs wrote: Ehh 15latek mnie poucza ![]() Edit: program działa w sposób który omija firewalle i "zaporki" Błagam, zbanujcie go za te herezje ![]() |
![]() |
![]() |
19 Jan 2012, o 01:23 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poziomkacs wrote: Taka ciekawestka TeamViewer działa na zasadzie wirusa, ale jak umie się z niego korzystać to fajna zabawka To ja radzę Tobie się doedukować i przestań robić z siebie eksperta. No chyba, że chcesz nt. bezpieczeństwa systemów i sieci porozmawiać ze mną. adrian219 wrote: Wirus komputerowy to program komputerowy posiadający zdolność replikacji To nie jedyny warunek. Wikipedia nie jest w wielu rzeczach dobrym źródłem wiedzy. [ Komentarz dodany przez: adrian219: 19 stycznia 2012, o 11:22 ] Jasne, bo ja jedynie wziąłem pierwsze jej zdanie, jednak słowo kluczowe idealnie oddaje hasło. ![]() |
![]() |
![]() |
19 Jan 2012, o 01:38 |
Kiciock wrote: poziomkacs wrote: Ehh 15latek mnie poucza ![]() Edit: program działa w sposób który omija firewalle i "zaporki" Błagam, zbanujcie go za te herezje ![]() Ehh dobra nie będę już pisał na tych forach "ekszpertów" |
![]() |
![]() |
19 Jan 2012, o 02:13 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie mamy nic przeciwko pisaniu. Mądremu pisaniu
![]() Jakoś nigdy nie słyszałem o wpieprzeniu się komuś na kompa przez TV |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 17 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)