Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Mam taki mały problem z moja nokia e52 , została zakupiona za granica ... zmieniłem Produc Code i wgrałem polska aktualizacje co dało polskie menu. Od tego momentu mam taki problem jak telefon działa w pewnym momencie się zawiesza , wyciągam baterie , wkładam i nic telefon nie chce sie włączyć ,,, wogule nie reaguje na ładowarkę ... dopiero po jakimś czasie (5-8h) telefon sie włącza działa przez chwile i problem sie powtarza . Co możne byc tego przyczyna i jak sobie z tym poradzić ??
Skoro wcześniej było OK, to wina błędnego flashowania NSU. Najlepiej wgraj sobie v51 trzeciej edycji, bo z pierwszą są problemy przy wgrywaniu, a drugiej wogóle nie da się wgrać. Więcej info masz u mnie na forum E52
Tak jest jak wgrywasz 1 edycję, przy 3 nie ma tego błędu. Sciągnij 3 (link u mnie na forum). Wyłącz telefon, ustaw No Connection, wybierz Open Product, dalej wiadomo co, zaznacz Dead Phone, po Refurbish jak będzie komunikat o wciśnięciu power, podłącz wyłączony telefon.