by rycho2009 » 2 Apr 2014, o 17:10
Weszłem i zobaczyłem to co najgorsze! : LOGO SZAJSUNGHACKING.

Rozumiem,że noki sie powodzi coraz gorzej, ale prawda jest taka,że po co tu ludzie wchodzą? Jak chcą przerabiać telefony to i tak będą przerabiać i to niezależnie co posiadają lub strana ma logo noki czy lg czy motorolli,czy... no właśnie szajsunga... Ja powiem tak forum może się równie dobrze nazywać LGhacking.pl ponieważ chyba każdy wie że topowe smartfony Samsunga (a nie wiem czy nie wszystkie) pełną wydajność osiągają tylko w benchmarkach. LG za to ma aktualnie dużą podaż ze względu iż oferuje sprzet z super designem, niezłą wydajnością i dobrą cena(stosunek jakości do ceny u LG zawsze był lepszy niż u konkurencji).Powiem więcej, Samsung Galaxy Ace 2 od mojej siastry chodzi na andku 2.3 oficjalną drogą przez KIES sie nie dało aktualizować (do ICSa, choć wiadomo,że są "oficjalne" ROMy na ODINa),a ja mam bezproblemowego LG z 4.1.2(choć żałuję,że wykonałem aktualizacje z 4.0.4-lekki spadek wydajności)i wszystko za pośrednictwem LG PC SUITE(nigdy nie chciało mi się paprać ODINem i innymi flasherami..).Benchmarki: ANTUTU 6k z lekkim haczykiem ma moja siostra na galaxy ace 2 (2x 800=1600MHZ, 3/4GB RAM), ja na L7(1000MHZ,512MB RAM)ok. 4800.Oczywiście mówie o stockach. Ja zaraz będę modował mojego LG i myślę,że mam szansę przebić siostrę

. Poza tym czemu np. nazwać samsunghacking.pl a nie LGhacking.pl Trudność w modowaniu... Można zresztą się prześcigać i każdą nazwę telefonu wstawić przed hacking. Wg mnie stara nazwa najlepsza bo ma już wyrobioną jakąś renome... Aspekt estetyczny w którym nokia wypada o niebo lepiej pomijam.. Nie będe więcej strzępić języka. Dziękuję cierpliwym co chciało się to czytać za uwagę.