![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 12 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Recenzja telefonu Nokia 2710 Navigator. |
---|
![]() |
1 Oct 2010, o 17:25 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam !
Chciałbym wam przedstawić moją nokię i przy okazji napisać recenzję ![]() Wygląd i własna opinia Jest to nowy model firmy Nokia.Wygląda ładnie , Jest funkcjonalny , oraz tu niespodzianka - Tani. Zdjęcia telefonu ![]() Telefon jest wydany w dwóch wersjach kolorystycznych : Kremowej (na zdjęciu) oraz Czarnej. Według mnie , w tej cenie nie znajdziesz lepszego telefonu. Menu główne i Oprogramowanie Dziewięć (lub osiem)ikon sprawia , że nawet nowy użytkownik telefonów marki Nokia wie , co gdzie jest ![]() ![]() Jak widać , menu jest proste. Telefon , jako centrum rozrywki. Mapy jako główna funkcja tego telefonu.Mapy są proste w obsłudze ponieważ napisy są łatwe do zrozumienia.A wyraźne ikony pomagają i również cieszą oko ![]() Pokażę wam , jak wygląda funkcja Map. Główne Menu : ![]() ![]() Wyszukiwanie atrakcji sklepów itp. (POI) ![]() Muzyka i Radio - kilka słów od siebie. Radio w Warszawie może nawet znaleść 39 stacji ! Radio gra dość czysto , aby cieszyć się tym wspaniałym telefonem jakim jest Nokia 2710.A nowe funkcje : RDS powodują że wiemy co gra i gdzie :p AF : Przy słabej sile sygnału dostraja lub zmienia częstotliwość. Wygląd odtwarzacza : ![]() Dziękuje za przeczytanie. Liczę na plusiki ![]() A jeszcze bonus dla was ![]() ![]() Jutro udostępnię wam mojego packa (gry,motywy) |
Last edited by miki920 on 1 Oct 2010, o 17:57, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 17:34 |
a obrazki miło się ogląda ?
![]() |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 17:38 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Słaba recenzja, nie postarałeś się.
|
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 17:40 |
To jest moja pierwsza więc proszę was o wyrozumiałość.Nie ro z siebie Leśnego ;x
Jak się nie podoba to nie komentuj... to było do ''Mistrzunia'' |
Last edited by miki920 on 1 Oct 2010, o 17:42, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 17:47 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo krótka recenzja. Rozbuduj ją trochę.
[ Dodano: 1 paź 2010, o 17:47 ] miki9220 wrote: To jest moja pierwsza więc proszę was o wyrozumiałość Co nie upoważnia Cię do takiego olewatorskiego podejścia do sprawy miki9220 wrote: Jak się nie podoba to nie komentuj... To po co tu wstawiasz? Skoro wrzuciłeś, to spodziewaj się słów krytyki jak i pochwał. |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 17:51 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miki9220 wrote: Jak się nie podoba to nie komentuj... Jeśli z takim podejściem podchodzisz do tematu, to trzeba było jej nie umieszczać. Umieszczając mimowolnie przyzwalasz na ocenę i z tego prawa skorzystam. Recenzja słaba, krótka i praktycznie niczego nie przedstawia. Nie piszę tego bynajmniej, by sprawić Ci jakąś przykrość, ale by zmotywować do napisania czegoś dużo lepszego, z czego my, a co najważniejsze i Ty, będziesz bardzo zadowolony. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 17:58 |
pawelooss wrote: niczego nie przedstawia. Niczego ? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 października 2010, o 18:01 ] Zdjęcia przedstawiają konkretne elementy, chodziło mi tu o tekst. Jak działa np. ta nawigacja? Co jest mocnym punktem telefonu? Jakie są wady? Takie rzeczy trzeba przedstawić, by recenzja mogła starać się o dobrą ocenę. |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 18:03 |
jano88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra recenka , tylko krotka troszke :p moglybys dodac wady i zalety ?
|
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 18:04 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 18:10 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to się posypało.
![]() |
![]() |
![]() |
1 Oct 2010, o 19:36 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: DOŻYWOTNIĄ GWARANCJĄ chyba licencją ![]() A gdzie są Media i Organizer? Wrzucili je do gier czy wywalili całkiem? Recjka się fajnie zaczynała ale niestety jak sie zaczęła juz rozkręcać to się skończyła ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Oct 2010, o 10:04 |
Wrzucili do aplikacji , a co do poprawy i akt. Na forum to mialem awarie kompa...jestem tylko na komie.. Narka
[ Dodano: 2 paź 2010, o 10:04 ] już po awarii , dziś zobaczycie recenzję na 2 ! łp |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 12 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)