![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5200XM |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] RedPatche BETA by adrian219 |
---|
![]() |
14 Feb 2010, o 20:41 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RedPatche by adrian219
Chcę powiedzieć na początku, że to już druga moja modyfikacja, którą tematyką jest kolor, ale tak mi się spodobało ![]() ![]() ![]() Co zmienione ? :
Proszę o testy i porobienie screenów. Będą gorącę repy ![]() Link ( Na 4shared.com ) : Pozdrawiam ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Feb 2010, o 21:18 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Ikonki wzorowane na N5800XM by Adam. to są ikonki supernova ![]() Nie podoba mi się nif baterii naładowanej na 100% Powninien być odrobine jaśniejszy bo wydaje mi się cały czas że mam pustą baterie a nie pełną. I odtwarzacz powinien być czerwony bo fioletowy nie pasuje czerwonej kolorystyki całego patcha. I tyle co mi się w nim nie podoba ![]() ![]() Kilka screenshotów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, jeszcze coś o czym oczątkujący thememakerzy zapominają ![]() ![]() i jeszcze tło przy wczytywaniu jakiegoś elementu. mała rzecz ale bardzo wkurza ![]() |
Last edited by nemo333 on 14 Feb 2010, o 21:19, edited 1 time in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5200XM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)