Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
W ogóle jak interesujecie się muzyką reggae to wychodzi magazyn reggae 'free colours'. Ostatni numer kosztuje chyba 14zł (2 płyty są dołączone), poprzednie koło 12zł (1 płyta). Magazyn wychodzi około 4 razy w roku, czyli wychodzi, że średnio raz na 3 miesiące
michero, a te pojedyncze kawałki Ras Luta to jakie mi polecisz (polecicie)?? Ogólnie to wolę te starsze zespoły typu Izrael, pomogliście mi bo tych nowych nie znałem a szczególnie spodobała mi się twórczość Ras Luty.
Więc tak. Znajdź sobie tracklistę albumu 'polski ogień', tam miał jakieś kawałki. Na płycie dreadsquadu ma 2 - 'mama' i 'ja wiem'. Na mixtape jr stressa 'witamy w polsce' jest 'córka cesarza', niestety tylko kawałek. Kiedyś też na stronie EWR można było ściągnąć parę utworów, nie wiem jak jest teraz. I parę tytułów z pamięcie, być może były na albumach wymienionych wcześniej: Każdy krok, w stronę słońca, mała, message (chyba tam był), kawałek z fatum crew, nie pamiętam tytułu, 'w duchu walcz'? Jakoś tak. Hemp gru 'właśnie tak', natural dread killaz 'jedna miłość' (też nie jestem pewny tytułu)
michero, nie wiem czy Ras Luta wydał taki album czy fani zrobili zbiór tych pojedynczych kawałków (jeszcze nie przesłuchałem) ale to co wymieniłeś w większości znajduje się na płycie "W Babilonie". w stronę słońca - miałeś na myśli W stronę światła?? message - nie mogę czegoś takiego wygrzebać w duchu walcz - poprawnie jest W duchu walki
Filip, 'w babilonie' to fanowski album. I tak, miało być 'w stronę światła':) co do 'message' to na pewno był na nim grizzle z ewr,luta chyba też i ściągałem go kiedyś ze strony ewr