![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 4 [ 55 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Rewolucja w rangach. |
---|
![]() |
21 Feb 2010, o 00:42 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otóż, do rzeczy. Rozmawiałem z grafikiem i stwierdziliśmy, że nowy styl forum jest troszkę "przekolorowany". Po chwili dyskusji wpadliśmy na jeden pomysł. Na forum jest zbyt wiele kolorowy rang co w połączeniu z nowym stylem męczy wzrok. Wracając do pomysłu. Ograniczyć ilość kolorów dla rang. Czyli zostawić osobno Adminów i Junior Adminów, osobno Moderatorów, osobno reszta rang specjalnych z takim samym kolorem ale każda miała dalej osobny tytuł. Można to chyba wprowadzić testowo żeby zobaczyć jak wtedy wyglądać będzie nowy styl.
|
Last post |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 09:27 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zły pomysł. Wszystko jest dobrze przemyślane.
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 10:19 |
rademenes06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malutki pasek i nick wzroku ci nie zepsuj
![]() lepiej jak zostaną kolorki |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 10:41 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rademenes06 wrote: malutki pasek i nick wzroku ci nie zepsuj ![]() Nie zepsuje, aczkolwiek trzeba przyznać, że np. nick rademenes06 jest dość nieczytelny... Można by to poprawić. |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 11:42 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zapytam się : po co zmieniać coś, co jest sprawdzone i dość dobrze działa?
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 12:18 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba, rozumiem cię. Cukierkowo jest to prawda. Ale takie są wizytówki forum, na więszkości forach wprowadzony jest system taki jak jest tutaj. Jestem przeciw, ale muszę poznać więcej szczegółów projektu.
Pozdro |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 12:32 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie no mi jak zarówno wielu innym podoba się tak jak jest. Więc niech tak zostanie.
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 12:59 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja też wole by było tak jak jest teraz.
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 13:05 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba, to było pewne, że nie przejdzie, gdyż pokemonkii mushą miedź sfoje colorki !.
![]() Ogólnie ten pomysł jest dla mnie obojętny, choć np. na forum dla prawdziwych ekspertów, a takim traktuję PasjęGSM czy Elektrodę, takie kolorowanie jest nie do pomyślenia. Każdy ma swoją rangę, pasek pod nickiem i wystarcza. ![]() ![]() boczkens wrote: np. nick rademenes06 jest dość nieczytelny... Można by to poprawić. Każdy to mówi, ale daj ktoś propozycję jakichś kolorów w HEX, bo ja się naprawdę nie znam, jaki odcień do jakiego pasuje. ![]() |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 13:11 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez tego forum straci swoją $wEeT@$n0$ć ajć.
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 13:14 |
maciek164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Każdy medal ma dwie strony
Z jednej jest tak że dla expertw będzie lepiej a z drugiej strony nowym userom to się może nie spodobać |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 13:18 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#8B7D7B - może szarość ?/
Pozdro |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 13:22 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Ogólnie ten pomysł jest dla mnie obojętny, choć np. na forum dla prawdziwych ekspertów, a takim traktuję PasjęGSM czy Elektrodę, takie kolorowanie jest nie do pomyślenia. Każdy ma swoją rangę, pasek pod nickiem i wystarcza. No ale przez wzgląd, że średnia wieku jest tam wyższa, to jest to możliwe bez jakichś kłótni i płaczów. I tu pojawią się zasadnicze pytanie. Czy chcemy równać w dól i przyrównywać się do przeciętniaków (którym zależy tylko na kolorku) czy idziemy "w góre". Po prostu takie kolorki nie wygladają profesjonalnie. Z jednej strony profesjonalny command line w topie a z drugiej milion kolorowych rang. Przerost formy nad treścią ? |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 15:00 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dajcie spokój, mi to nie przeszkadza, już prawie rok tak jest i nikt się nie czepiał o to. jest dobrze.
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 15:04 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co to za różnica , żeby z 5 czy tam 7 kolorów zrobić 3 lub 2. Jestem na nie.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4 Next Page 1 of 4 [ 55 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)