Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Moze cos ci zaslania soczewke. NAjlepiej rozkrec obudowę i wyczysc jak to nie pomoze to przeinstaluj softa a ja to nic nie da rady to serwis
Pierwszy tel to 5110(super do samoobrony), potem 3310i, następnie Simens C75, Sony Ericsson K550i, a teraz NOKIA E52. Jak cos pomogłem proszę daj mi plusa
jedrzej195 wrote:Moze cos ci zaslania soczewke. NAjlepiej rozkrec obudowę i wyczysc jak to nie pomoze to przeinstaluj softa a ja to nic nie da rady to serwis
Świetny pomysł... Przecież tylko przy zdjęciach z flashem tak ma. Obstawiam jakiś prześwit, że światło flesza dostaje się do soczewki od boku wewnątrz telefonu albo masz zasyfioną lampę błyskową. Zrób zdjęcia jakiegoś przedmiotu, to może coś więcej będzie można powiedzieć.
Last edited by Obeebok on 26 Nov 2010, o 17:54, edited 3 times in total.
wada fabryczna w n97, osłonka rysuje plastik osłaniajacy aparat i takie cyrki się dzieją, jeśli masz gwarancje to wymieniają za darmo, jak juz dostaniesz go to radzę ci nakleić jakąś folie na okienko bo dostanie się jakiś paproch i od nowa jest porysowane...
no już nie mam gwarancji no i pewnie kosz jest nie mały no i penie i tak po pewnym czasie jest to samo no i czy się opłaca tego wymiana na swój koszt ??