nemo333 wrote:Obudowa, płytka klawiszy, gniazdo ładowarki, to co z początku wg mnie do wymiany.
nemo333 wrote:zostało do końca wydrapane.
pfff... twoja wina, nikt nie powiedział że będzie łatwo.mc9 wrote:Boże...jak ja lubie aukcje w ktorych uszkodzone jest oprogramowanie
kompletną obudowę widziałem na giełdzie za 25 zł, nie wiem czy to oryginał czy podróba ale raczej podróba lepszej jakości. Płytka klawiszy to nie wiem, nie pamiętam czy tam się odczepia ją czy bezpośrednio na płycie głównej jest.mc9 wrote:Ile to mniej wiecej bedzie kosztowac i czy serwisy w Centrach Handlowych beda chcialy wymienic to?
bo w centrum handlowym siedzą cymbały co nie potrafią przeflashować jakiegoś rzadszego telefonu. Oczywiście zdarzają się profesjonaliści ale rzadko.mc9 wrote:bo raz chcialem wymienic wejscie usb w n86 to uslyszalem ''ale tego nie warto naprawiac''...
pokaż pokaż, oceni sięmc9 wrote:chyba tak jest,jak mi sie xperie naladuja to wstawie zdjecie.
szczerze - nie wiem czy ona w ogóle ładuje się po USB. Asha 201 np się nie ładuje ale C5 normalnie działa. Musisz poszukać gdzieś, najczęściej w testach piszą o tym.mc9 wrote:a da sie jakos by ladowalo sie przez USB?
najprościej dead flashing na refurbish. Albo po prostu spróbuj 12345 wpisać, ja tak kiedyś 2 fony odblokowałem, ktoś zabezpieczył a nie zmienił kodumc9 wrote:i jak go odblokowac? kod zabezpieczajacy na starcie
nemo333 wrote:Pozatym jak nie masz klawiatury a wg opisu miała być to ja bym się kłócił o nią
nemo333 wrote:12345
emberdo wrote:Po nazwie obstawiam że chodzi o ten .signature_bin czy jakoś tak
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests