można sie zarejestrować do tego fetiona jakos przez komputer, a nie przez telefon? i jak zrobić żeby zamiast numerów kontaktów wyświtlały mi się ich nazwy? z góry dzieki za odpowiedzi
Mam taki problem. Instaluje ten program i przy próbie uruchomienia tzw. du**, telefon coś tam niby chwilkę myśli, ale program się nie uruchamia. Z wersją angielską wszystko jest ok, ale nie ukrywam, że wolałabym spolszczenie. O co może chodzić? Będę wdzięczna za pomoc
Mam następujący problem, zarejestrowałem już kiedyś program na swój nr... zainstalowałem od nowa system, nie pamiętam teraz hasła i nie mogę się zalogować ;/
"We will use this phone send a message to that number to check during the process of regist, please wait until regist done or stop it and input the verification code in message."
Jak rejestruje na dowolnego maila.. w następnym oknie chce nr tel i password a na maila nic nie przychodzi
a jak wpisze swoj nr i haslo to komunikat "The Id has been registed,please login with password"
Mógłbym poradzić sobie tak, że usunę wszystkie wiadomości i na nowo będą się zapisywać w i-sms ale jest problem ponieważ nie działa autostart i za każdym razem jak włączę i-sms to przenosi mnie do okienka rejestracji ;/