Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
ok ta metoda chyba działa póki co zainstalowalem jedną niepodpisaną wersję aplikacji nei wiem tylko czy to problem z aplikacją czy ze zlamaniem systemu ale nie chce mi sie ona uruchomić poinstaluję inne i zobaczymy czyja to wina
Pojawił się HelloOX 2.10, który powinien ponownie odesłać w zapomnienie wszystkie wszystkie nowe ręczne metody jak i PNHT. Może ktoś skrobnie jakiegoś arta o nowej wersji, na bazie: hackowanie-symbiana-helloox-1-03-vt1604.htm ?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 4 czerwca 2011, o 12:58 ] Heh, faktycznie, mistrzowskie te uploady. Ale jakbyś zebrał je w 1 art, to już wgl byłoby super.
Witam. Przeszukałem już całe forum i nie znalazłem rozwiązania na mój problem, czyli na odblokowanie:
Nokia C5-00 Wersja oprogramowania: 071.005 Wersja niestandardowa: 071.005.C00.01 Zestaw języków: 06.01 Typ: RM-645
Walczę już trzeci dzień z telefonem. Wydaje mi się, że dałem d*py aktualizując najpierw oprogramowanie, a później zabierając się za odblokowywanie... Macie może jakiś pomysł na rozwiązanie mojego ,,problemu,,?