![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 8 [ 113 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.21][07.30] S40 Belle |
---|
![]() |
29 Apr 2012, o 16:16 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prezentuję dziś przeportowany z Nokii 5300XM na Nokię 6300 pacz mojego autorstwa, noszący nazwę S40 Belle
WERSJA 2.1 Zmiany:
Skriny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Download: PPM (v2.1): CNT (v1.0.1): PPU (jak już będziemy mieli przed sobą PPU to dajemy Open, wybieramy ten plik i klikamy Write): Mam nadzieję, że się podoba. Jeśli tak to jakiś plusik mile widziany ![]() Robię themy S40 Belle na zamówienie ![]() ![]() Zabraniam kopiowania Navibara. Ikony można brać ![]() |
Last edited by HitFan on 29 May 2012, o 14:35, edited 18 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 16:41 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak zrobiłeś belle navibar? Na zasadzie slangu?
[ Komentarz dodany przez: nemo333: 29 kwietnia 2012, o 16:54 ] Tajemnica służbowa ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 16:44 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
świetna robota HitFan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 16:52 |
rybak wrote: jak zrobiłeś belle navibar? Na zasadzie slangu? to moja słodka tajemnica ^^ |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 19:10 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no wiesz co... A właśnie się zabierałem do portowania tego patcha na 6300
![]() podpowiesz jaki numer ma nif baterii? ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 19:22 |
delirein wrote: podpowiesz jaki numer ma nif baterii? ![]() Na forum są rozpiski. Jutro wrzucę jeszcze 6th ed na 6300, bo mam już gotowe na PC ![]() [ Dodano: 29 kwi 2012, o 19:22 ] Btw. poszukuję kogoś, kto by był chętny do ostatnich testów Belle na 5300 ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 21:05 |
patch świetny, bardzo ładnie się prezentuje na 6300, i BTW wiem jak skombinowaliście ten Belle Navibar
![]() [ Dodano: 29 kwi 2012, o 21:05 ] nie no... tak mi się to spodobało że naszła mnie chęć schowania E52 do szuflady i przesiadki na starą 6300 ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 22:30 |
znalazłem niedociągnięcie
![]() w menu idź do niepodmienione są ikony profili oraz 3 inne. Jutro dam screena o które ikony chodzi |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 22:33 |
To akurat niestety wiem, ale no, nie mam takowych ikon. Chyba, że wszędzie by dać ikonkę "Profile"
a te 3 inne to pokaż które ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 22:45 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No wkońcu czekałem na ten patch
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 22:57 |
port na v5 może być trudny. Różne playery i stawiam, że font inny. W tym tygodniu spróbuję stestować na 5310, bo ją mam w domu. Jak ruszy, to zrobię dla Adama. Trzeba uzbroić się w trochę cierpliwości
![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 23:39 |
Po dokładniejszym przepatrzeniu systemu znalazłem: 5 niepodmienionych ikon:
- Przekaz. połączeń - Transfer danych - Lista stacji - Tapeta - Wygaszacz ekranu Poza tym ikona Wyślij MMS jest nieproporcjonalnie mała, nie pasuje do reszty. Znalazłem jeszcze 4 ikony odpowiadające za Naciśnij i Mów ale to chyba wina tego że nie wgrałem jeszcze PPU ![]() P.S. Wszystko odnosi się do menu Idź do, w pozostałych miejscach jak na razie wszystko w porządku ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 23:46 |
dobra. Jutro coś pomodzę. Chyba na tapetę i wygaszacz dam ikonkę ust. wyświetlacza, MMS spróbuję naprawić. Co do przekazywania połączeń - kto tego używa? A lista stacji to od radia?
Najlepiej daj na skrinach, te nie podmienione. Bardzo by to ułatwiło fixowanie tych niepodmienionych ikon ![]() |
![]() |
![]() |
30 Apr 2012, o 00:03 |
screeny dam jak dorwę się do kompa, najpewniej jakoś po południu
![]() lista stacji - tak, od radia |
![]() |
![]() |
30 Apr 2012, o 10:10 |
Czyli jest 10 ikon do naprawy?
Bez dźwięku Lista stacji Mój styl 1 Mój styl 2 Na zewnątrz Ogólny Transfer danych Utwórz MMS Wygasz. ekranu Tapeta. Zaraz to poprawię ![]() [ Dodano: 30 kwi 2012, o 10:10 ] delirein, miszczu. Ikonki poprawione. Nowy link w pierwszym poście. Tutaj skriny: ![]() ![]() ![]() Jakby ktoś jakieś błędy zauważył (nie daj boże), to zgłaszać ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Next Page 1 of 8 [ 113 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)