by RafikPmi » 3 Jun 2010, o 10:41
witam potrzebuje pomocy rady poniewaz mam spory problem z nokia 5200 kupilem ja jakies poltora tygodnia temu w niemal idealnym stanie wszytsko dzialalo idealnie ostatnio pozgrywalem ssobie z internetu gry i motywy zapisalem to na karcie pamieci wczoraj podczas grania na telefonie zaczelo wszytsko cofac tzn gra zaczela sama wylaczac sie do menu a nastepnie do menu telefonu pozniej jak chcialem wejsc w menu tez sie cofalo i nic nie szlo zrobic teraz wogole nie odbieraja klawisze ani klawiatura ani gorne przy wyswietlaczu co kilka minut tylko da sie nausic klawisz menu ale i tak cofa po pewnym czasie jedynie wlacznik odbiera w miare normalnie nie wiem czym to jest spowodowane nie mam telefonu na gwarancji potrzebna mi pomoc a i jesli ma to jakies znaczenie to wczoraj kilku krotnie odlaczalem go od ladowania i podlaczalem ponowniei nie wiem terz czy to wina bateri ze prad niedochodzi czy moze spalilo sie cos plytka klawiatury albo poszla tasma a moze wystarczy wgrac softa? potrzebuje pomocy
[ Komentarz dodany przez: Adam: 3 czerwca 2010, o 10:49 ]Dodaj interpunkcje, polskie znaki. Jeżeli tego nie uczynisz temat leci do kosza.[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 czerwca 2010, o 12:05 ]§Skrócony Regulamin Forum wrote:Poprawnie nazwij tytuł tematu. Daj do zrozumienia w kilku słowach, o co ci chodzi - nie wstawiaj 2 słów "na odczepne".
Zrozum, że tu każdy ma "PILNY PROBLEM!" i potrzebuje "POMOCY!".
Poprzez nierzeczowe tytułowanie tematów tylko sam sobie szkodzisz, odrzucając osoby potencjalnie znające odpowiedź.