cześć. chce kupić samsunga corby. czy to dobry telefon? miał z nim ktoś do czynienia? i jaka jest jego cena? a no i ostatnie pytanie czy można go kupić w warszawie gdzieś? bo z tego co zauważyłem jest tylko na allegro..
wymagań za dużych nie mam, chce aby był to dotykowiec aparat nie musi być świetny gdyż rzadko robię zdjęcia, muzyka musi grać w miarę dobrze gdyż też słucham bardzo rzadko jedyne co to wyświetlacz musi byc czytelny i w miare duży.. no i nie może przekraczać 200 zł
wmiarę duży dotykowy wyświetlacz czyli rozumiem przeglądanie neta? Nokia 5800 XM może wyrwiesz za tyle Nokie 500. Ewentualnie z niedotykowych Nokia N95 8GB (ekran 2,8" czyli takiej samej wielkości jak w corby)
[ Dodano: 4 paź 2012, o 22:31 ] a i corby nie ma jednak wyjścia jack 3,5mm a samsungowskie (machnołem się bo w zestawie jest przejściówka z samsungowskiego na jack i corby 2 ma jacka 3,5mm)
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
zły jest ze względu na to że: 1. telefon z serii budżetowej i z czasów gdy tani dotyk=marny dotyk 2. brak jacka 3,5mm (chcesz słuchać muzyki wybierz fona z normalnym wyjściem słuchawkowym 3. Mały ekran jak na dotyk (2,8" ciężko taki się obsługuje) 4. są lepsze w tej cenie 5. Brak wifi 6. Słaby procek 7. Mało pamięci wbudowanej
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"