Szczerze to Nie polecałbym Xperia M. Przy 4 calach przyciski ekranowe to niewypał i przy pisaniu można je przypadkowo wcisnąć. Z tych trzech od Ziomala to jedynie SIII mini.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
ja bym zaprponował nokie n8 spełni twoje wymagania aparat 12 mpx niema androida ma symbiana bele 3 gry tez fajne na niego wyszly kupe aplikacji dobrze sie pisze sms ma kupe bajerów duzo nie kosztuje jakies 350zł do 400zł
holigans12, do przeglądania internetu jest lepszy androida.
A co panowie powiecie o Xperii Neo V jak się ona na ICS'e od Sony się spisuje ?
Last edited by hubert123454 on 21 Jul 2014, o 19:12, edited 2 times in total.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
ku***, kup se 3310, kup se Sansa Clip+ i najtańszego chińskiego tableta z Auchana. Będziesz miał idealnie do dzwonienia/sms, muzyki i multimediów. Albo wejdź na tablicę/allegro, wpisz cenę i odległość od domu które pasują do normy i kup pierwsze co ci się sprawne wyświetli, ja pi***olę, bawisz się z tym jak dziewica z kondomem.