Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Tak jak w temacie czy warto w cenie do 400 zł kupić Samsunga Galaxy Trend Lite ?
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
HitFan,jak na razie zastanawiam się gdyż, nie chcę starego telefonu ze starym andkiem w modowanie fonów już się nie bawię. X8-ki na stockowym romie używam. A po drugie zauważam interesujący mnie telefon to pytam czy warto go kupić
Last edited by hubert123454 on 27 Feb 2014, o 11:20, edited 2 times in total.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Ale po co pisac o tym w starym temacie. Lepiej założyć 5 taki sam. Podejmij męska decyzje kup i używaj. Co nie wybierzesz i tak bedzie lepsze niz x8. A tak z ciekawości to ona jest na sell ? Ile byś chciał ?