Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Przy takich podzespolach i braku nakladki producenta (nexusy sa tak naprawde telefonami google ktore maja pierwsze aktualizacje) nie moze to mulic Z bateria to nie wiem ale raczej powinna wytrzymac tyle
a co innegobyście polecili o podobnych parametrach do nexusa (tylko nie polecajcie mi żadnego z ekranem mniejszym niż 3,5 inch i brakiem oficjalnego update do 4.0) budżet 300 PLN
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
a jakbym darował sobie oficjalnego andka 4.0? Ekran nie może być mniejszy bo na mniejszym miałbym problemy z obsługą. Budżet może zwiększe jak będzie warto.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
Ace nie kupi za 300 zł... SGS tymbardziej. Chyba zostaje ci jedynie SE X8, X10i jak się postarasz to może znajdziesz, Swift i LG P500. Nie kojarzę żeby było coś więcej co można do 300 zł wyrwać... Za dużo wymagań, za mało funduszy