![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 41 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5800] Sensation Brilliant port C6 (V 60.0.003/V42.0.004) |
---|
![]() |
17 Nov 2012, o 11:16 |
DAMI_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szkoda ... cza się zadowolić sensation next
![]() Pozdro ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Nov 2012, o 23:18 |
kazzik2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
coz u mnie ujawnil sie blad odrazu po zainstalowaniu softu, a mianowicie w momencie jak ktos do mnie dzwoni, to nie da sie odebrac guzikami, bo wtedy telefon doznaje freeza i wibracja telefonu zacina sie (wibruje bez przerwy) , jedynie da sie odebrac polaczenia przesuwajac pasek na ekranie, no i tez nei da sie odrzucic polaczenia, bo pisze "operacja niedozwolona" czy jakos tak, jakies sugestie
![]() |
![]() |
![]() |
24 Nov 2012, o 23:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nie jedyne wady CFW. Zdecydowanie po testach polecam OFW z własnymi modami, najlepsze i najstabilniejsze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2012, o 02:02 |
kazzik2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok, rozumiem
![]() |
![]() |
![]() |
10 Dec 2012, o 15:01 |
Qrk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Troszke odkopie, do softu nie mam zastrzeżen, prawie. Chciałbym zapytać, czy jest możliwość wyłączenia rotacji ekranu w menu głównym, gdyż zachodzi nieprzyjemny efekt wizualny - mimo iż mam swoją tapetę, na pasku dolnym lekko prześwituje ta domyślna tapeta, nie ukrywam, że mnie to lekko irytuje.
|
![]() |
![]() |
10 Dec 2012, o 17:31 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotację możesz wyłączyć w opcjach, działa to na cały telefon.
|
![]() |
![]() |
10 Dec 2012, o 19:14 |
Qrk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie o to mi chodzi, domyślnie rotacja ekranu głównego jest wyłączona, tutaj jest zainstalowany dodatek który włącza rotację ekranu głównego, właśnie tego dodatku chce się pozbyć.
|
![]() |
![]() |
16 May 2013, o 09:23 |
Sztandar18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyłączenie rotacji:
Zawartość paczki wrzucamy od rozpakowanego ROFS2 lub wklejamy przez filebrowsera, x-plore na dysk C zgodnie z folderami. Restart telefonu i gotowe ![]() Naprawa zacinającego się dźwięku gdy ktoś dzwoni: Zawartość paczki wrzucamy od rozpakowanego ROFS2 lub wklejamy folder 10205054 przez filebrowsera lub x-plore do C:\Private i restartujemy telefon! Po wgraniu tej modyfikacji nasz ekran, gdy ktoś będzie dzwonił, wygląda tak: ![]() Jak widzicie wszystko się da zrobić, trzeba tylko chcieć. Nie rozumiem osób, które piszą, że OFW jest lepsze niż to CFW. Dla nich wielkie pozdro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
19 May 2013, o 14:01 |
Proszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam, mam nokie 5800xm ( navigation edition ) i soft v60 i takie pyanie czy moge od razu wgrywac ten soft czy musze cos jeszcze z tym zrobic i czy to " navigation edition " rozni moja 5800 on innych ? Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
31 Oct 2013, o 22:08 |
floyt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego po zainstalowaniu tego firwmware nie dziala dzwiek dzwonka ustawiony w profilu?
PS poza tym oprogramowanie swietne, jestem bardzo zadowolony. |
![]() |
![]() |
11 Nov 2013, o 12:07 |
alone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sztandar18 wrote: toudi225 wrote: Witam, po flashowaniu nie mam ikon w menu tylko same napisy bez ikon i biały ekran tak jakby była biała tapeta na ekranie głównym. Robiłem hard i soft resety i dalej nic to samo soft wgrywalem 4x od początku i dalej to samo jaka może być przyczyna tego ? W tym przypadku robimy FLASH z zaznaczoną opcją "Factory Set". Hejeczka, Nawet i to mi nie pomogło. Cały czas mam to samo. POMOCY!! ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 41 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)