Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Siemanko! Od jakiegoś czasu założyłem drugie konto na fejsie na którym zamieszczam różne informacje na temat modyfikacji. Chciałbym żebyście mi pomogli podkręcić te konto klikając na przycisk "Lubię to", obecnie jest dwadzieścia może troszkę więcej lajków i to w większości osób z zagranicy.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
HitFan,nie mogę ostatnio czasu łapnąć... Dla N86 modyfikację robiłem za długo co kiedyś zajmowało mi 2-3 dni i Upload a teraz po prostu braknie tego czasu .
[ Dodano: 25 sty 2013, o 21:33 ] Dawać lajki bo wykajstruje jak żaby tempym nożem .
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.
Mi plusy nie są potrzebne. Lajki widzą też moi znajomi. Znam wiele chłopaków co siędzą w Elektroniku u nas w Bydgoszczy więc może któryś z nich zonaczy stronę i też lajknie. Mi to nie robi czy dostane plusa czy nie. Równie dobrze mogę mieć ich zero i nic mi to robić nie będzie