Witam,
Nie mam zamiaru płacić orange 77zł a wole nie zdejmować locka przez internet lub w serwisie. Jestem nowicjuszem w dziedzinie oprogramowania nowszych telefonów, stąd moje pytanie: Jak zdjąć simlocka z C2-01 domowymi metodami?
Nie wciskam Ci kitudolchus wrote:Kurde no, jak już napisałem że jestem w tej dziedzinie nowicjuszem, to zróbcie wyjątek i nie wciskajcie kitu
Wyliczanie kodu odblokowującego opiera się na znacznym użyciu procesora graficznego. Wymaga ogromnie wydajnej grafiki i dobrego algorytmu liczącego. Miałem liczyć u siebie w domu ale nie ma to szans a lapka mam jak na jego cenę i klasę dość wydajnego.dolchus wrote:Co ma do tego grafika
całość opiera się na grafikach, procesor domyślnie nie jest używany ale można wymusić jego użyciepawelooss wrote:Wspomaganie przeliczania za pomocą układu graficznego. W świecie nVidii nazywa się to CUDA, na AMD zapomniałem.
i nie przetestuje bo nie ma na czympawelooss wrote:Ale że nawet nemo tego do końca nie przetestował
nie będzie bo mało kto ma na tyle dobrego kompa żeby to wyliczyć. Odczytać dane się da ale przeliczyć na kody do simlocka jest znaczny problem. I nawet ja nie wiem czy bym ryzykował jakąś nieznaną darmówką odczytać bo 40 zł widziałem najtańszą ofertę przeliczenia mając HASH a 45-50 zł już można w komisach znaleźć ofertę ściągnięcia.pawelooss wrote:to nie licz, że szybko i prosto będzie free
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests