![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Lenovo & Motorola |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[K1] Skąd pobrać zmodyfikowane oprogramowanie? |
---|
![]() |
25 Dec 2009, o 21:31 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak jak w temacie. Sterowniki mam, kabel też, program do flashowania ale nie mogę znaleść żadnego porządnego softu pod ten telefon. Dodam że telefon jest siostry więc proszę tylko o sprawdzone softy. Ostatnio uwaliłem jej telefon i straciła wszystkie numery, a ten soft co jej wgrałem trochę różni się kolorystyką od tego co miała od nowości i się jej nie podoba. Chciałbym jej zrekompensować straty...
[ Dodano: 2009-12-25, 20:33 ] Mogą być też motywy, ale prosiłbym o dokładną instrukcję wgrywania, bo własnie nimi telefon uwaliłem. |
Last edited by kosmita1993 on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
25 Dec 2009, o 23:18 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
26 Dec 2009, o 00:40 |
e-media ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nic sie nie stanie jak wgra złego boota. Ewnetulanie zawsze mozna naprawić po tp ewentualnie naprawa po tp z jettagiem jak ktoś nie czuje sie na siłach robić tp a co do fleszy ta strona jest ok ma duzo duzo fleszy i jest poświecona tuningowi motek
http://motofan.ru/ napisz jaką wersje bota masz to ci podesle sw |
![]() |
26 Dec 2009, o 00:43 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
26 Dec 2009, o 11:14 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: patrz na wersje boota!! Nie wiem o co chodzi ale podam to co wyświetla się po naciśnięciu * # słuchawka: Boot Loader 0A.B2 SW Version: (teraz jest) R452F_G_08.03.08R (było) R4523 (albo 7).... W telefonie nic oprócz flashu nie było robione [ Dodano: 2009-12-26, 12:03 ] nemo333, jest trochę (nawet całkiem dużo) fajnych motywów właśnie na tę motorolę. Teraz potrzebuję DOKŁADNY opis jak wgrywać (skinman'em). W sumie to wolę wgrywać motyty niż ryzykować z softem... [ Dodano: 2009-12-26, 12:24 ] Wszystkie themy działają. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Lenovo & Motorola |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)