by michero » 7 Nov 2009, o 03:06
Adrianus931, chwalisz się, że kradniesz? To żaden powód do dumy. Może mówisz też innym, że po co mają kupować nowe telefony jak mogą puknąć jakiegoś dzieciaka na ulicy i zabrać mu telefon?
Ja też ściągam muzykę z internetu, święty nie jestem, ale jak ktoś mówi, że chce mieć coś legalnie, to ja mu nie mówię, że po co, że lepiej ukraść. Wręcz przeciwnie, myślę, że takich ludzi powinno się chwalić.
Adrian, sorry, ale gadasz głupoty:) masz pewnie rację, że single i piosenki bez praw autorskich (są takie?;)) można nabyć legalnie, ale to, że reszty piosenek już nie to bzdura. Przecież jest coś takiego jak iTunes, gdzie są normalnie utwory do kupienia (chyba iTunes to się nazywa, nie jestem obeznany). Ja sam mam taką umowę w mixie w plusie, że co za zadeklarowane doładowanie zabierają mi 5zł, a za to mam chyba 25 utworów do ściągniecia z ich serwisu, muzodajni. Bez żadnych opłat ani pobierania z pakietu za transfer danych, więc mogę sobie w każdej chwili ściągnąć coś telefonem. A mają w tym swoim serwisie różnych wykonawców, od michaela jacksona, przez sokoła i pono, po jakąś muzykę klasyczną.
Adam, jak pisałem, ja mam możliwość korzystania z muzodajni, ale nie wiem czy to nie jest tylko dla użytkowników plusa. Tak na szybko znalazłem parę sklepów, nie sprawdzałem ich.
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content