poczekaj jakiś czas i psuj bo może pomyśleć ,że specjalnie to zrobiłeś
PS a nie lepiej ładnie poprosić o nowy
PS a nie lepiej ładnie poprosić o nowy
pawex
jesion wrote:pawex, zostaw komputer włączony w czasie porządnej burzy(choć nie jestem za niszczeniem sprzętu).Jak chcesz komputer do gier to poproś rodziców o konsole( tańszy wydatek niż porządny komputer).
jesion napisał(a):pawex, zostaw komputer włączony w czasie porządnej burzy(choć nie jestem za niszczeniem sprzętu).Jak chcesz komputer do gier to poproś rodziców o konsole( tańszy wydatek niż porządny komputer).
za tą burzą to on będzie musiał długo czekać
Tak ten złom ma 4 lata
pawex wrote:Tak ten złom ma 4 lata i nawet nie idzie don niego karty na pci wsadzić nie moge na nim odpalić żadnej gry bo wszystkie wymagają pixel shader 3.0 te starsze np lost planet
poczekaj jakiś czas i psuj bo może pomyśleć ,że specjalnie to zrobiłeś
Fortuny napewno bym za niego nie chciał ale ,niestety nie da rady bo starsza powiedziała że go do serwisu zaniesie a jak coś to go tak załtawie że sie nie będzie nadawał do robienia.Jakiego masz komputera? Bo jak była by opcja to ja bym od ciebie może odkupił za jakiś czas, bo mam plan zakupu monitora bo mam stary (7 lat) i siostra miała by ten twój komputer jak nie jest ostatnim rzęchem i służył by jej do interentu oraz muzyki a ja bym miał lepszy i każdy by był szczęśliwy. Jakbyś oczywiście nie chcial za niego fortuny?
pawex, zostaw komputer włączony w czasie porządnej burzy(choć nie jestem za niszczeniem sprzętu).Jak chcesz komputer do gier to poproś rodziców o konsole( tańszy wydatek niż porządny komputer).
Przecierze zostaniesz z tym starym,więc w czym problem.Tak chce komputer do gier i nie chce konsoli bo na kompie siedzi każdy z rodziny ja,brat,siostra starsza i od czasu do czasu starszy więć kupie konsole i,zostane bez kompa=to nie wchodzi w gre
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest