Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jeżeli chodzi o bebechy telefonu to są dosyć przyzwoite, aczkolwiek 4 rdzenie i tylko 512 MB RAM? Firmy w ogóle nie znam. Cena dobra jak za te parametry, ale ja nie wziąłbym telefonu firmy Kruger&Matz
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Wydaje mi się, że 512 MB RAM to mało przy Androidzie... W tej cenie to poszukaj sobie lepiej używanego Ace 2..... A nie jakieś gówno
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Wiem, że Ace 2 ma 2 rdzenie, ale pewnie zmiata tego Krugera pod względem szybkości... Zaryzykować możesz
adrian72411 wrote:myslalem tez nad motorola defy ;d no ryzykowac mozna ale jak z modami rotem itd ;d
A w Kruger&Matz nie będzie problemów z modami i rootem?
Aż sobie przypominam te karty graficzne z niższej półki do których pakują po 4GB RAMu, a grafika jest tak beznadziejna że na 128MB działałaby równie dobrze. Tutaj władowali rdzeni (podobny chwyt marketingowy do tego z grafikami), a zapomnieli o RAMie .
za taką cenę też bym zaryzykował. Tym bardziej, że jest gwarancja, a jak na tyle zakupów co zrobiłem w tym sklepie internetowym, to jestem z nich bardzo zadowolony. Mają dobry towar i podejście do klienta. ZERO problemów. Wystawiają też na allegro, czasem nawet z lepszymi cenami niż u siebie na stronie
ja u nich tez czesto biore i tak mysle ze swap zrobic i by dalo rade a wy? ;d koma ma mi sluzyc do gg skp opera yt radio internetowe mx palyer czyli filmy i to by na tyle nie mam zamiaru grac
Po co Ci ryzykować z nieznaną co do telefonów komórkowych marką, nigdy wcześniej o tej firmie nie słyszałem, że robi sprzęt GSM. Głośniki samochodowe to oczywiście - firma bardzo znana, znajomy na rzecz tego producenta zrezygnował z nagłośnienia BOSE-a. Co do RAM-u to chłopaki piszą samą prawdę bo 512MB to jest za mało jak na dzisiejszy sprzęt, nawet 1GB przy Jelly Bean to tak szczerze mało bo dla użytkownika zostaje mniej jak połowa tej pamięci to pomyśl ile zostałoby Ci z tych 512? Polecam poszukać Ci jakichś tanich Soniaków, HTCeków oraz Samsungów na Allegro a może akurat uda Ci się tanio wylicytować, oczywiście z minimalną ilością pamięci RAM przynajmniej 1GB.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.