Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam. Po lekkim zalaniu moja nokia zaczyna odmawiać posłuszeństwa, więc jestem zmuszony kupić nowy, używany, tylko potrzebuje waszej rady jaki telefon w granicach 350zł.
-Android - lepiej gdyby jednak był, ale bez niego też się obejdzie -Dotykowy wyświetlacz
Zastanawiam się nad Nokią 5530XM, 5800XM, LG GT540, Samsungiem I5700, I5800, ZTE Blade.
Czekam na propozycję i uwagi.
Sony Ericsson T68>Motorola V980>Nokia 6020>Samsung E860>Sony Ericsson K550>Nokia E51 _______________________________________________________________________________________
5800Xm mogę z przyjemnością polecić. Bardzo dobry telefon. zero problemów z oprogramowaniem. Do muzyki to ten telefon + dobre słuchawki = wspaniała jakość muzyki Zdjęcia robi na przeciętnym poziomie(możesz je zobaczyć w mojej galerii na naszym forum)Bateria oryginalna przy dość mocno używanym modelu trzyma od kilku godzin do całego dnia. WiFi działa bez problemów. Szybko łapie zasięg oraz nie rozłącza. Z nowszych telefonów polecił bym Ci Nokie 500. Po aktualizacji do Belle śmiga aż głupi i zero problemów. Zdjęcia robi moim zdaniem lepsze od 580XM(zdjęcia też zobaczysz na naszym forum). Bateria trzyma mi w niej średnio od 2-4 do 3-6 dni zależnie od używania. Wlan szybko łapie. Strony przegląda się bez problemowo(Opera Mini). Jeżeli potrzebujesz jakiś głębszych info o tych dwóch modelach wal śmiało na pw.
5530 powinna wypaść z tego zestawienia,to jest to samo co 5800,tyle,że w innej obudowie Ja bym wziął LG Swift,jak dla mnie jedyny dobrze wykonany telefon ZTE Blade...No cóż,wygląda solidnie,aparat ten sam co w LG Swift...Androida miałem,w SE Xperia Play,na pewno bardziej do zabawy niż Symbian...
allegro.pl/listing.php/showcat?id=108676&offer_type=0&price_from=&price_to=400&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&a_text_f%5B4389%5D%5B0%5D=&a_text_f%5B4389%5D%5B1%5D=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E zdecydowanie polecam w tej cenie.
Na aparacie fotograficznym mi nie zależy, mam do tego inne urządzenie, nie wiem dlaczego, ale X8 mnie nie przekonuje. Rozmyślam nad LG GT540, możecie coś o nim powiedzieć ? aa i co powiecie na X10 mini Pro ?
Sony Ericsson T68>Motorola V980>Nokia 6020>Samsung E860>Sony Ericsson K550>Nokia E51 _______________________________________________________________________________________
Co myślicie o tych Samsungach: I5700 i I5800 ? Prawdą jest to że Nokia 5800 jest podatna na zawiechy np. przy połączeniach ?