![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 23 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<600] Smartphone z dużym wyświetlaczem |
---|
![]() |
9 Jul 2013, o 22:33 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak jak poprzednik pisal lepiej wez s2 niz l9 s2 sa mocne dosc u brata wpadla w szprychy od roweru i calo wyszla i sporo razy padala nie zniszczy ci sie tak szybko
|
Last post |
![]() |
9 Jul 2013, o 23:30 |
Siadak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra, to ja raczej poluje na s3 by dostać do 800, a tak przy okazji, często widać aukcje nie tylko telefonów gdzie ceny są atrakcyjne tylko towar jest np. z Hongkongu, są one w porządku oprócz czasu realizacji który może wynieść miesiąc++? Wszystko oryginalne?
|
![]() |
9 Jul 2013, o 23:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to podróbki
![]() Poczytaj po necie i dowiedz się jak rozpoznać podróbkę SGSa i jakie są róznice w środku. Niektóre nawet androida nie mają ![]() |
![]() |
9 Jul 2013, o 23:45 |
Widziałem widziałem, na yt całkiem ciekawy filmik jest
![]() To dlaczego allegro nic z tym nie robi, skoro ewidentnie podszywają się pod inną markę wprowadzając klienta w błąd? Rozumiem gdyby to jeszcze były Sannsungi/Nokle itd., a tu nic... Dobra co do mnie, to coś policytuje, a jak się nie uda to poszukam coś już z kup teraz, za bardzo się napaliłem na nowy tel by czekać tyle dla kilkudziesięciu złoty <burżuazja> dzięki wszystkim za pomoc, ew. możecie coś jeszcze polecić, z chęcią obejrzę, a nuż coś ![]() mam fetysz do htc, więc to można w pierwszej kolejności ![]() /edit: http://allegro.pl/bateria-3500mah-z-kla ... 99165.html używał ktoś? Warto kupować, dużo pomoże w porównaniu do standardowej 1650? |
![]() |
9 Jul 2013, o 23:48 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
może i warto ale jest oryginalny samsungowy battery pack który jest o wiele estetyczniejszy.
|
![]() |
10 Jul 2013, o 21:02 |
ta klapka jest jaks brzydka do wiekszej bateri i raczej to nie fajnie by wygladalo nie lepiej kupic cos tego typu?
http://www.hurt.com.pl/mobilna-bateria- ... 11738.html tym podladujesz wszystko sa jescze takie ladowarki do akumulatorkow aa ktore sluza odrazu za ladowarke usb do telefonow itd chyba ze chodzi ci wrzucic w kieszen i isc no to tylko bateria wiekszej pojemnosci |
![]() |
11 Jul 2013, o 08:29 |
adrian72411 wrote: ta klapka jest jaks brzydka do wiekszej bateri i raczej to nie fajnie by wygladalo nie lepiej kupic cos tego typu? http://www.hurt.com.pl/mobilna-bateria- ... 11738.html tym podladujesz wszystko sa jescze takie ladowarki do akumulatorkow aa ktore sluza odrazu za ladowarke usb do telefonow itd chyba ze chodzi ci wrzucic w kieszen i isc no to tylko bateria wiekszej pojemnosci ooo, świetne na pewno się zainteresuje jak będzie potrzeba ;-). Niestety z kupnem muszę poczekać miesiąc, więc za miesiąc wrócę i może poszukamy czegoś nawet droższego ;-p dzięki ![]() |
![]() |
11 Jul 2013, o 17:24 |
sam zrobilem sobie takiego powerbanka z akumulatorow 4 od respiratora ;d razem maja 4ah tak na 3.5 ladowania komy starcza ;d
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 23 posts ] Previous topic | Next topic |
|